Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Vánoční dárky 2019: Jaké letos udělají radost ženám a jaké mužům?

Vánoční dárky pro ženy

Vybírat vánoční dárky ženám bývá mnohem snazší než přijít na kloub tomu, co by rádi našli pod stromečkem muži. Jenže co když nám připadá, že svým maminkám, babičkám či kolegyním kupujeme každý rok to samé, aniž bychom projevili alespoň špetku originality? Pak je na čase upustit letos od kosmetiky, svíček, spodního prádla nebo elektroniky a místo toho sáhnout po dárku, který skutečně vyjádří, jak moc vám na obdarovávané ženě záleží. A právě o to se dokonale postará třpytivý šperk.

 

 

1. Třpytivé vánoční dárky pro manželku / přítelkyni

Poohlížíte se po perfektním vánočním dárku pro svou partnerku? Pak využijte toho, že spousta žen, zejména ke konci roku, toužebně nakukuje do přepychově nazdobených výloh šperkařství a sní nejen o pohodových, ale rovněž o třpytivých Vánocích. Jestliže shledáváte Štědrý den jako ideální čas k zásnubám, pak si prohlédněte nabídku našich tradičních i designových zásnubních prstenů a vsaďte kupříkladu na zásnubní prsten v halo stylu osázený drobnými brilianty. A i když žádost o ruku zatím neplánujete, překvapte svou milovanou alespoň briliantovými náušnicemi nebo výjimečným náhrdelníkem z bílého zlata.

 

                                            
  Zásnubní prsten LOVE 091 Náušnice L079 Náhrdelník L002

 

2. Třpytivé vánoční dárky pro maminku

 

Krásným šperkem ale prokážete vděk a úctu také všem maminkám. Mamince vyberte elegantní a vkusný šperk, který podtrhne její letitý styl. Potrpí si spíše na bílé, nebo žluté zlato? Žluté zlato vypadá úchvatně v kombinaci s bílými perlami, ať už v podobě prstenů nebo náušnic. Bílé zlato se naopak nejvíce vyjímá na špercích zdobených růžovou perlou nebo třeba světle modrým akvamarínem.

 

                                               
  Náušnice L013 Přívěsek L032 Prsten L020 s aquamarínem

 

3. Třpytivé vánoční dárky pro kamarádku

Pakliže si některé ze svých blízkých kamarádek opravdu vážíte, dejte jí to během vánočních svátků najevo minimalistickým nebo symbolickým šperkem. Minimalistické šperky si získaly srdce žen po celém světě – jsou jednoduché, decentní a velmi snadno se kombinují. Velké oblibě se mezi ženami těší například jemné náušnice ve tvaru srdíček, které u nás najdete i v trendy provedení z růžového zlata. Své dlouholeté přátelství pak symbolicky stvrdíte elegantním náramkem se znakem nekonečna.

 

                                                    
  Náušnice L074 Náramek L007 Přívěsek L016

 

4. Třpytivé vánoční dárky pro babičku

Myslíte, že babičky nové šperky nepotřebují, když jich za svůj život nastřádaly do svých šperkovnic už spoustu? Kdepak, i postarší ženy jdou rády s dobou a chtějí se pyšnit novými klenoty na plesech, zábavách či pravidelných dýcháncích se svými vrstevnicemi. Ženy starší generace často preferují šperky ze žlutého zlata, na nichž nádherně vyniknou barevné drahokamy jako smaragdy nebo sytě rudé rubíny.

 

                                                       
  Prsten L060 se smaragdem Náhrdelník L050 se safírem Prsten L073 s rubínem

 

 

Vánoční dárky pro muže

Ženy se pravděpodobně shodnou, že hon na ten pravý dárek pro muže dokáže být velkou výzvou, po jejímž úspěšném zdolání se dostaví zasloužená úleva a pocit vítězství. Proto jsme se rozhodli vám toto břímě ulehčit a podělit se s vámi o tipy na dárky pro přítele, tatínky, bratry i partnery. Když nahlédnete do mužského světa, objevíte tam fascinaci pro moderní technologie, nadšení do nejrůznějších sportů, aut, motorek, ale i hraček, které někteří muži zbožňují i po čtyřicítce.

 

  • Milovníky moderních technologií ohromíte dronem, chytrými hodinkami, nejnovějším smartphonem, bezdrátovými sluchátky či domácím hlasovým asistentem.

 

  • Nadšence do aut zase jakýmkoliv auto-nářadím či příslušenstvím, navigací nebo příjemnou vůní do auta.

 

  • Muže, kteří o sebe rádi pečují, pak rozhodně neurazíte pánskou kosmetikou, poukazem do luxusního kadeřnictví neboli Barbershopu, případně kvalitním parfémem.

 

  • Dobrodruhům se zavděčíte kvalitní krosnou, GoPro kamerou, letenkami do vysněné destinace nebo jakoukoliv outdoorovu výbavou či vychytávkami.

 

  • Takřka každému muži ale udělá radost nový holicí strojek, voda po holení, pěkné hodinky, pořádný kufřík s nářadím nebo láhev exkluzivního alkoholu.

 

   

Navštivte pobočky Rýdl

 

 
         
                 

 

VYBRAT DÁREK

Přečtěte si také: