Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

6 nejkrásnějších míst na svatbu v Česku

1. Pohádková svatba na Vysočině

Kde jinde na Vysočině uspořádat doslova pohádkovou svatbu než právě v Hodějovickém mlýně? Mlýn, jenž se nachází v samém srdci Vysočiny, na vás zapůsobí atmosférou starých časů a zároveň nadchne každou nevěstu, která se chystá uspořádat svatbu ve vintage nebo venkovském stylu. Tohle zenové a velmi osobité místo najdete uprostřed malebné přírody jen hodinku cesty z Prahy nebo Brna.

2. Luxusní svatba v Chateau Mcely

Cítit se ve svůj svatební den jako princezna, vám umožní na překrásném eco-chic zámku Mcely. Vykouzlit luxusní a naprosto dokonalou svatbu v každém ročním období se podaří málokomu, stačí však nahlédnout do svatební galerie tohoto zámeckého hotelu, abyste si vzápětí řekli: „Páni. Tak tady to skutečně umí.“

3. Svatba u Máchova jezera

Česku sice chybí moře, nicméně to neznamená, že tu nenajdete pár okouzlujících alternativ, kde si s modrou hladinou za zády řeknete své ano. Jednou z nich je právě Máchovo jezero, u jehož břehu, přímo u Hotelu Port, se nachází romantické molo. Po shlédnutí několika fotek zjistíte, že květinové oblouky mu nesmírně sluší. Svatbu vám tady zařídí od A do Z: Připraví hostinu, ubytují svatebčany… a vy si jen rozmýšlíte, zda chcete být oddáni na mole nebo na písečné pláži lemované voňavými lesy.

4. Boho svatba na Lipně

Další nádherné svatby u vody dělají na Lipně, a to buď v hotelu Resort Relax nebo v Resortu Amenity. Písečná pláž u přehrady Lipno zažila už nespočet povedených svateb, ať už v přímořském, klasickém nebo boho stylu, kdy se na ní vztyčilo romantické týpí se spoustou polštářků a květin.

 

5. Horská svatba v Krkonoších

Sníte o přírodní svatbě s výhledem na hřebeny hor? Pak svůj osudový okamžik prožijte v Krkonoších, konkrétně ve Špindlerově Mlýně. Tohle turisticky oblíbené místo skrývá spoustu chat i penzionů, které slibují úchvatné svatební fotky i domácí svatební menu podle receptů našich babiček. Patří mezi ně například Moravská bouda a Erlebachova a Josefova bouda.

 

6. Rustikální svatba ve stodole – Rezidence Pihel

Svatby ve rustikálním stylu se nyní těší velké oblibě a své o tom ví i v Rezidenci Pihel, kde jich v místní romantické stodole uspořádaly už spousty. Věřte, že útulná stodola dodá svatbě ve venkovskému stylu na autenticitě, když si v ní namísto slámy a pavučin představíte pastelové květiny, dřevěné dekorace a měkké světlo plápolajících svíček.

 

 

Kromě výběru svatebního místa vás čekají i další velká rozhodnutí, z nichž za jedno z nejdůležitějších považujeme právě výběr snubních prstenů. Přeci jen, jde o hmotný důkaz vaší společné budoucnosti, který budete nosit po zbytek svého života. Proto doporučujeme vzít v potaz našich 6 tipů, jak vybírat snubní prstýnky nebo spolu se svou drahou polovičkou zavítat do jednoho z našich zlatnictví v Praze, Brně nebo Bratislavě, kde vám s výběrem snubních prstenů rádi pomůžeme.

 

Přečtěte si také:

Jak vybrat zásnubní prsteny krok za krokem

Šperky Rýdl slaví 20. let. Díky Vám!