Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Přívěsky s medailonkem jako originální dárek k výročí i k narozeninám

 

Řetízek s překvapením

Kouzlo medailonků spočívá v tom, že do nich můžete uschovat fotografii nebo milý vzkaz v podobě rytiny. Lze využít i kombinaci obojího, a sice na vrchní hladkou stranu medailonku umístit text a dovnitř pak fotku. Co na šperk necháte vyrýt je čistě na vás – může to být jméno, datum narození, motivační citát nebo třeba hláška z vašeho oblíbeného filmu.

 

 
  Medailonek L084  

 

Šperk, který potěší babičku i dceru

Pokud do medailonku ve tvaru srdíčka ukryjete vaši společnou fotografii, zaručeně potěšíte svou partnerku. Stejnou radost můžete udělat i mamince a babičce – díky medailonku totiž mohou mít své děti či vnoučata neustále u sebe. Stejně šťastná bude dcera, když jí darujete řetízek s fotkou psího nebo kočičího miláčka. Vždy máte jistotu, že dotyčné věnujete osobní šperk s hlubším významem.

 

  Medailonek L088  

 

Růžové, bílé, nebo žluté zlato?

Vybírat můžete z různých tvarů medailonku – zlatý přívěsek s medailonkem ve tvaru srdce představuje ideální volbu pro zamilované, oválný medailonek zase snadno pojme jakoukoliv fotku. Co se materiálu týče, standardně v naší nabídce najdete řetízky ze zlata ve třech barevných variantách, a sice ze žlutého, růžového nebo bílého zlata. Netušíte, jakou barvu zlata zvolit?

 

 

Zkuste se zamyslet, jaký materiál obdarovávaná nosí nejčastěji, případně se řiďte tónem a barvou její pleti. Studenějším typům, jimž pokožku snadno zbarví ruměnec, nejvíce sluší chladnější bílé zlato. Na ženách s olivovou pletí a tmavšími vlasy zase nejlépe vypadají šperky z růžového či žlutého zlata.