Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Tipy, jak nepřijít při plánování svatby o rozum II

1. Sepište si seznam hostů, které na svatbě chcete mít.
Pozor, nesmí to být seznam lidí, které byste tam měli mít. Zahoďte nudné společenské konvence. Lidi, o kterých skoro nic nevíte a nezáleží vám na nich (druhý bratranec z pátého kolena, kterého jsme viděli naposledy před 10 lety a marně vzpomínáte, jak se vlastně přesně jmenuje), prostě na seznam pozvaných nepište. Vězte, že nikomu své pozvání nedlužíte. 
 
2. Ideální místo na svatbu.
I když jste "jenom" dva, shodnout se na místě může být někdy opravdu oříšek. Pokud jste se ale dohodli na konceptu (viz krok 2 z předchozího dílu), výběr místa by se už nemusel odehrávat nikterak emotivně. Místo si najděte a rezervujte co nejvíce dopředu. Klidně si vyhraďte několik víkendů na zajímavé výlety, během nichž si různá místa okouknete. Bude vás to bavit. Ale pozor, nelpěte na své představě ideálního místa. Předběžně si zarezervujte místo, které se vám alespoň trochu líbí. Po marné snaze hledání svého ideálu se k tomuto možná s vděkem vrátíte.
 
3. V jakékoli fázi přípravy si můžete najmout svatební koordinátorku.
Může vám pomoci od vlastního začátku příprav, nebo třeba jen koordinovat samotný svatební den. Organizovat lidi, aby věděli, co mají dělat, zachraňovat hloupé situace, postarat se o opilé, balit výslužky, nahánět děti po areálu - tyto činnosti ve velký Den rozhodně nemá dělat nevěsta. Svatební den má být největší oslavou vašeho života a podle toho si ji také užijte. 
 
Pokud tedy budete s dostatečným předstihem vědět kde, kdo a kdy, máte vystaráno. 
Snubní prsteny Snubní prstýnkySnubní prsteny