Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Tradiční zásnuby - jak na to?

Výběr prostředí necháme na vás. Většina z žen si přeje pravou neředěnou romantiku provázenou například zapadajícím sluncem, vůní růží, dobrým vínem, výhledem na Paříž, vrcholky hor nebo ztichlou mořskou pláž. Dejte si záležet jak při plánování ideálního místa a času, tak při výběru správného zásnubního prstenu. Jak takový prsten vybrat, si můžete přečíst v tomto článku.
 
Ale pozor, při tradičních zásnubách to vyslovením otázky „Vezmeš si mě?“ nekončí. Jaká jsou tedy pravidla?
 
  1. Partnerka svůj zásnubní prstýnek už dostala. Ale i partner může nosit prsten již před svatbou. Prstýnek snoubenky by měl však být bohatší, nejlépe zdobený drahým kamenem. Podle pravidel je ale rovněž možné, aby zásnubní prsten nosila jen snoubenka. Ta svému milému může věnovat cokoli jiného, co bude on nosit stále u sebe, například hodinky, řetízek, nebo náramek. Prsteny i ostatní předměty na sobě mohou mít vyryté jméno či datum zasnoubení. Další dárky se k této události obvykle již nedávají. 
     
  2. Do několika dní poté, co vám partnerka vyslovila své „ano“, nezapomeňte své zásnuby ohlásit rodině. Než to ale na ně vybalit mezi dveřmi, uspořádejte pro rodiče malou slavnostní večeři, nebo je pozvěte do hezké restaurace, kde pro sdělení této novinky vytvoříte příjemnou atmosféru. 
     
  3. Mamince snoubenky, ale i vaší budoucí nevěstě doneste krásnou kytici. Kytice nemusí být nijak pompézní, záleží spíše na barvě. Pro maminku volte tlumenější barvy a kytici jí předáváte jako první. Snoubence vyberte výraznější a romantičtější variantu.
     
Pokud jste kdy měli s rodiči jakékoli třecí plochy, pro dnešní den se jim obloukem vyhněte, ať máte z události příjemný zážitek a tenhle den si zkrátka s elegancí užijte.