Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubní prsteny celebrit: Jaký je ten nejkrásnější?

 

Diamant s příběhem

Není divu, že vévodkyně ze Sussexu má v našem seznamu své výsostné první místo. Zásnubní prsten Meghan se totiž řadí k těm nejkrásnějším. Za jeho půvabem stojí nejen lesk a třpyt drahokamů, ale také jejich původ. Středový diamant pochází z Botswany, kde se princ Harry se svou nastávající seznámil, postranní dva drahokamy pak patřily jeho matce, princezně Dianě.

 

                   MALCOLM PARK / ALAMY STOCK PHOTO

 

Diamantové srdce pro Lady Gaga

Na prsteníčku Lady Gaga se skvěl úchvatný 6karátový diamant ve tvaru srdce sice jen pár měsíců, na kráse mu to však neubírá. Taylor Kinney s tímto prstenem před popovou hvězdou poklekl 14. února. Lady Gaga pak na sociálních sítích zveřejnila horkou novinku s romantickým popiskem: „Na svatého Valentýna mi daroval své srdce. A já řekla Ano!“

 

                    @ladygaga/Instagram

 

Nápaditý a nepřehlédnutelný

Na svátek všech zamilovaných se rozhodl své vyvolené vyslovit se i Orlando Bloom. Před Katy Perry poklekl s nepřehlédnutelným zásnubním prstenem připomínající květinu. Prsten je v takzvaném cluster designu, jedná se o jeden větší drahokam, jehož krásu umocňují další diamanty umístěné těsně vedle sebe. Zásnubní prsten v cluster stylu se mimochodem vyjímal i na prsteníčku princezny Diany či Elizabeth Taylor.

 

                  @katyperry/Instagram

 

Tip: Líbí se vám romantické zásnubní prsteny v květinovém stylu? Zásnubní prsten ve tvaru květiny najdete i u nás v nabídce. Středový drahokam zdobí šestnáct okvětních lístků, takže máte jistotu, že ho opravdu nikdo nepřehlédne.

 

Zásnubní prsten LOVE 072 Prsten L024 Zásnubní prsten LOVE 086

 

Diamanty velké jako Ritz

Ačkoliv spolu byli už pěknou řádku let, rapper Jay-Z požádal svou vyvolenou s jedním z nejdražších prstenů vůbec. Podle odhadů stál totiž neuvěřitelných 110 milionů korun. Zásnubní prsten Beyoncé zdobí osmnáctikarátový diamant, který patří k těm největším v Hollywoodu. Zdaleka největší diamant se však skvěl na prsteníčku Elizabeth Taylor, měl přes 33 karátů a herečka ho nosila i po krachu manželství.

 

                                                   GETTY IMAGES

 

Jennifer Lopez žádost o ruku prožila už sice popáté, bývalý baseballový hráč Alex Rodriguez před ní ale poklekl opravdu ve velkém stylu. V záři zapadajícího slunce na bahamské pláži ji navlékl prsten s obrovským diamantem, jehož hodnota je odhadována na 23 miliónu korun

 

                                      @JLO/Instagram

 

Zásnubní prsten snů

Věřte tomu, nebo ne, ale Emily Ratajkowski si zásnubní prsten navrhla sama. Herec Sebastian Bear-McClard světovou topmodelku požádal o ruku spontánně v restauraci a s prstýnkem vyrobeným z účtenky. Dechberoucí zásnubní šperk si pak na prsteníček Emily navlékla až o pár měsíců později, zdobí ho dva obrovské diamanty: jeden ve tvaru slzy a druhý hranatý.

 

                        @emrata/Instagram

 

Toužíte i vy po jedinečném zásnubním prstenu? Rádi vám vyrobíme opravdový unikát na míru vašim představám. Během konzultace s našimi mistry zlatníky vytvoříme 3D vizualizaci a podle ní pak prsten zhotovíme.

 

VYBRAT ZÁSNUBNÍ PRSTEN