Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

10 kroků, jak postupovat při žádosti o ruku

1. Může to znít banálně nebo pro někoho zbytečně, ale zvažte své rozhodnutí požádat partnerku o ruku. Nenechte se po prvních 3 měsících vztahu unést zamilovaností a s žádostí počkejte do chvíle, kdy váš vztah trochu více uzraje a vy poznáte i své stinné stránky.
 
2. Jakmile jste rozhodnutí, že vaše partnerka je ta pravá, zaměřte se na výběr zásnubního prstenu. Přemýšlejte o vkusu své nastávající a třeba i nahlédněte do její šperkovnice.
 
3. Spočítejte si, kolik chcete do prstenu investovat. Několik stokorun je málo, jeho koupě by vás ale rozhodně neměla zruinovat.
 
4. Nepozorovaně zjistěte velikost, kterou by zásnubní prsten měl mít. Ideální je obkreslit si tvar jiného prstýnku vaší partnerky a tento obrys pak s sebou vzít do zlatnictví.
 
5. Vybírejte dlouho, důkladně a s rozmyslem. Můžete si najít na internetu typ zásnubního prstenu, o kterém si myslíte, že by se partnerce líbil, a ten pak hledat ve zlatnictvích. Nebo si nechte přímo tam poradit, který zásnubní prsten by mohl být pro vás ten pravý.
 
6. Nezapomeňte na elegantní krabičku, do které vybraný skvost umístíte.
 
7. Prstýnek doma důkladně ukryjte!
 
8. Vyberte vhodné datum, čas a místo. Večer uprostřed týdne při sledování zpráv není zrovna ideální, zkuste vybrat romantičtější chvíli – ale pozor na kýč. Žádost o ruku můžete spojit třeba s dovolenou, netradičním výletem, výročím či narozeninami.
 
9. Promyslete si, jak partnerku o ruku požádáte. Na papír si sepište, co jí chcete říct a na co nechcete při své řeči zapomenout. Vše si několikrát zopakujte, štěstí přeje připraveným.
 
10. Den D, hodina H. Zhluboka se nadechněte, myslete pozitivně a poklekněte před svou nastávající s krabičkou v ruce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rádi vás také uvidíme na některé z našich poboček v Praze, Brně nebo Bratislavě, kde společně dotáhneme pátý krok - výběr zásnubního prstenu, do konce. A že si stále nevíte rady s velikostí ani s designem? Nevadí, svěřte své požadavky a přání do rukou našeho odborného personálu, a ten už vám s výběrem správného zásnubního prstýnku pomůže.
 
sperky