Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

25 tipů, co darovat k narození miminka

V Americe je nazývají push presents, v Česku jim říkáme jednoduše dárky k narození dítěte. Po narození dítěte je vhodné, kromě miminka, obdarovat také maminku. Máme pro vás 25 nápadů na dárky k narození dítěte. 

Zlatý náhrdelník s rytinou

Co darovat k narození miminka? Záleží, kdo dárek dává

Po jakém dárku sáhnout? Jak už to tak bývá, nejvíc záleží, kdo dárek vybírá. Od manžela se určitě očekává, že vybere dražší a hodnotnější dárek než třeba kamarádka. Proto jsme pro vás připravili 25 tipů na dárky v různé cenové kategorii, aby si vybral opravdu každý. Který padne do oka vám?

25 tipů na dárek k narození dítěte

  1. 1. Diamantový prsten ze zlata či platiny
  2. 2. Briliantové náušnice
  3. 3. Prsten s barevným drahokamem
  4. 4. Zlatý přívěsek či náhrdelník
  5. 5. Zlatý náramek
  6. 6. Dětské náušnice
  7. 7. Řezané květiny
  8. 8. Poukaz do wellness
  9. 9. Poukaz na masáž
  10. 10. Kojicí čaj 
  11. 11. Vitamíny pro maminky
  12. 12. Pohodlný župan 
  13. 13. Domácí oblečení z luxusních materiálů (hedvábí, kašmír)
  14. 14. Poukaz na rodinné focení 
  15. 15. Fotoalbum pro 1. rok s miminkem 
  16. 16. Foťák pro uchování vzpomínek 
  17. 17. Luxusní kabelka
  18. 18. Kávovar či sada na přípravu čaje
  19. 19. Přírodní kosmetika
  20. 20. Obraz s datem narození miminka
  21. 21. Palčáky na kočárek 
  22. 22. Maska na spaní 
  23. 23. Poukázka na kurz plavání s miminkem 
  24. 24. Hrnek s nápisem nejlepší máma
  25. 25. Hřejivá deka

 

Šperky k narození miminka od manžela

Zatímco kamarádka či maminka rodičky neudělá chybu, když pořídí jen květiny, něco na zub či balíček s přírodní kosmetikou, od manžela či partnera rodičky se očekává sofistikovanější dárek. Pánové – nejlépe uděláte, když ženě k narození miminka pořídíte šperk

Prsten s turmalínem

Zatímco kabelka časem ztratí lesk a květiny do 14 dnů zvadnou, šperk k narození miminka je věčný a žena jej může nosit i 20 let po porodu. Navíc máte nekonečně možností, jaký šperk k narození miminka vybrat. 

Medailonek se jménem miminka či náušnice k porodu

100% sázkou na jistotu jsou náhrdelníky či přívěsky, na které lze nechat vyrýt text podle vašeho přání, například jméno miminka, symbol srdce, datum narození dítěte a podobně, možností je nekonečně. V nabídce máme i několik šperků ve tvaru srdce, kterým vyjádříte hloubku lásky jak mezi rodiči, tak rodičů k miminku.

Zlatý přívěsek ve tvaru nožiček

Ohromnou radost ženě po narození miminka uděláte také prstenem, a rozhodně se nemusí jednat jen o zásnubní prsten. Již tradicí je darovat po porodu ženě briliantový prsten, který je nadčasový a vydrží navždy. 

Briliantový prsten LOVE 094

V našem zlatnictví Rýdl se specializujeme na výrobu nádherných prstenů z růžového, bílého, žlutého zlata i platiny, které osazujeme nejen diamanty, ale také jinými drahými kameny, například safíry, smaragdy, rubíny nebo turmalíny. Prohlédněte si naše zlaté a platinové prsteny

Výroba šperků ze zlata trvá 2 týdny

Pamatujte, že šperky je třeba vybírat s předstihem. Pokud nemáme šperky skladem, je třeba počítat s čekací lhůtou. Výroba zlatého prstenu trvá 2 týdny, výroba platinového prstenu 3–4 týdny. Potřebujete prsten dřív? Ozvěte se nám a společně zkusíme najít řešení. 

 

S výběrem dárku k narození miminka vám pomůžeme

Tápete, jaký šperk vybrat ženě k narození miminka? Ve zlatnictví Rýdl vám rádi poradíme, neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštivte osobně na jedné z našich poboček Rýdl v Praze, Brně či Bratislavě. 

Nevybrali jste na našem e-shopu, či máte konkrétní představu šperku na míru? Ozvěte se nám, šperky na míru jsou naše specialita a společně jistě vymyslíme překrásný a originální šperk k narození miminka.