Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

5 míst na světě, kde chcete, aby vás požádal o ruku

  1. Paříž

Které místo si říká o žádost o ruku více než právě Paříž, město lásky? Věříme, že spousta žen, kterým neunikly romantické filmy jako Půlnoc v Paříži nebo Amélie z Montmartru, si alespoň jednou přály v něm zažít lásku jako vystřiženou z filmového plátna. Toulat se malebnými uličkami, tajit dech při pohledu na umění, a nakonec třeba i na vaši drahou polovičku, která se před Eiffelovkou nebo Medicejskou fontánou konečně vysloví.

 

paříž žádost o ruku

Zajímavost: Věděli jste, že každá 679 žádost o ruku se odehrává právě pod Eiffelovou věží?

 

Přestože se říká, že nejde ani tak o místo, ale spíše o to, kým se obklopíte, musíme se s vámi podělit ještě o dvě místa v Paříži, kde se žádostí o ruku odehraje podstatně méně než pod slavnou věží, nicméně zaslouží si tu být. Prvním z nich je pařížský Terras Hotel, jehož terasa a výhled z ní vám učaruje, a dále bazilika Sacré-Cœur, která vám přichystá kulisu v podobě toho nejkrásnějšího západu slunce.

 

  1. Norsko

Pokud v našem seznamu očekáváte další živou metropoli jako třeba Londýn, pak vás nejspíš zklameme. Na světě je totiž tolik jiných překrásných zemí a míst s nezaměnitelnou atmosférou, která váš životní moment navíc ušetří velkého obecenstva. Patří tam například Norsko a jeho pobřeží zvané Lofoty tvořené asi z 80 ostrovů obklopených skutečně panenskou přírodou. Asi si dokážete představit, jaký obraz vznikne, když ho navíc dokreslí světla polární záře.

 

 

  1. Portugalsko, Ponte de Piedade

Portugalsko se obecně těší čím dál větší oblibě, existuje však jedna část jeho pobřeží, kde slovo romantika nabírá zcela nových rozměrů. Jedná se o skalnaté a kamenné útvary, které lemují tamní pobřeží Algarve. Spolu se smaragdově modrým oceánem jen dokazují, jak moc umí být příroda mocná a zároveň dramatická. Tak co, dámy, která z vás se vidí na kraji zlatavého útesu s úsměvem na tváři a zásnubním prstenem na ruce?

 

 

  1. Santorini

Santorini je dnes jednoznačně nejznámějším řeckým ostrovem, čemuž nejvíce vděčí svým vesničkám s typickými modrobílými domky a kostelíky, jejichž tradičnost rozbíjejí moderní hotely s venkovními vířivkami, infinity bazény a dalšími nadstandardními službami. Právě ty nejvíce lákají zamilované páry, ale i novopečené manžele, kteří sem vyráží na líbánky. Pokud vás tedy váš partner při západu slunce vyvede nad městečko Oia nebo pozve na terasy vinice Caldera, je to jasné…

 

  1. Maledivy

Bělostné pláže, tyrkysový oceán a ničím nerušený klid a soukromí, které maledivské ostrůvky nabízí, se bezesporu jeví jako dokonalé prostředí pro uskutečnění žádosti o ruku. Spousta z nich je navíc neobydlených, ale v rámci výletu lodí nebo člunem se dají díky své miniaturní rozloze probádat během chvilky. Vsadíme se, že v této snové destinaci se jen málokterý muž na otázku Vezmeš si mě? dočká nepříznivé odpovědi.

 

Prohlédněte si nabídku našich zásnubních prstenů, ať si kromě pěkné destinace navodíte také pocit toho nejkrásnějšího prstenu na svém prsteníčku.

PROHLÉDNOUT ZÁSNUBNÍ PRSTENY