Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

8 nejkrásnějších míst na svatbu v Praze

 

 

1. Petřínské terasy

K těm nejromantičtějším svatebním místům v Praze bezesporu patří Petřínské terasy. To je zásluhou především překrásného výhledu na celou Prahu, který máte z tamější letní zahrady jako na dlani. V restauraci nacházející se na jihovýchodním svahu Petřínských zahrad se vám kompletně postarají o svatební hostinu – sestaví svatební menu, nabídnou možnost večerního grilování přímo na terase a zajistí živou kapelu.

 

2. Průhonický zámek a park

Vskutku pohádkovou svatbu prožijete na Průhonickém zámku, který se mimo jiné stal kulisou pro natáčení celé řady českých pohádek. Pokud vás to táhne spíše do přírody, řekněte si své ano v přilehlém parku, jenž je zapsaný na seznamu světového dědictví UNESCO. Park upoutá svým kouzlem v každém ročním období – na jaře vám fotky ozdobí růžové magnolie, na podzim zase pestrobarevné stromy.

 

3. Vrtbovské zahrady

Co byste řekli svatbě v nejkrásnějších barokních zahradách přímo v samém srdci Prahy? Vrtbovské zahrady situované nedaleko Karlova mostu se perfektně hodí pro menší svatby s účastí 20 až 40 hostů. K několikaúrovňovým zahradám náleží i balkonek, z něhož se vám naskytne nezapomenutelný pohled na stověžatou Prahu i samotný Pražský hrad.

 

4. Hotel Chateau St. Havel

Prostředí novogotického zámku Chateau St. Havel si vás získá svou kouzelnou, a přitom slavnostní atmosférou, a dodá vám pocit, že se nacházíte daleko od Prahy. Pro svůj velký den zde můžete využít kombinaci vnitřních prostorů zámku, zahrad i krytého venkovního stanu. Svatbu, kterou vám tu připraví od A do Z (včetně svatební koordinace), podtrhuje prvotřídní catering i pozorný personál.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Hotel Mandarin Oriental

Z pražských hotelů rozhodně stojí za zmínku také oblíbený hotel Mandarin Oriental, v němž se snoubí historie s dotekem luxusu. Svatbu vám tu zorganizují přesně podle vašich představ s možností obřadu přímo v zahradě.

 

6. Palác Žofín

Pakliže sníte o velkolepé svatbě, kde kromě vás dvou hraje prim také architektura, zalíbí se vám novorenesanční palác Žofín. V jednom z nejvýznamnějších architektonických skvostů se běžně konají společenská setkání, kongresy i plesy, prostory jsou však ideální i pro svatební hostiny a obřady. Obřad můžete uskutečnit přímo v paláci, oslavy pak v přilehlé Žofín garden s romantickým altánkem.

 

7. Hotel Nebozízek

Hledáte místo s výhledem na Prahu, obklopené zelení, které nebude působit snobsky? Vaše představy dost možná naplní Hotel Nebozízek. Hotel s restaurací nedaleko Petřínské rozhledny pořádá svatby přímo pod širým nebem a zařídí pro vás vše od termínu svatby, oddávajícího, přes výběr menu až po svatební dodavatele (vizážistku, floristku, fotografa atd.).

 

8. Pavilon Grébovka

Romantická nebo moderní svatba – v pavilonu Grébovka si hravě poradí s různými styly i velikostmi svateb. Do parku s nově zrekonstruovaným pavilonem uprostřed Havlíčkových sadů se pohodlně vejde až tisíc hostů. Pavilon funguje jako oficiální oddávací místo, tudíž obřad i hostina se může odehrát na jednom místě.

 

VYBRAT SNUBNÍ PRSTENY