Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Diamantové šperky

Nezoufejte ale, nákup zásnubního prstenu s diamantem by měl patřit mezi ty nejšťastnější dny ve vašem životě. Navléknutí šperku na prsteníček vaší přítelkyně a její rozšířené zorničky štěstím, pro vás budou tou nejlepší odměnou za tyto počáteční rozpaky a obavy.

S nákupem diamantového zásnubního prstenu je spojena spousta důležitých rozhodnutí - první z nich je stanovení rozpočtu. Maximální hranice, kterou při výběru zásnubního prstenu s briliantem nechcete překročit, vám napoví mnohé. Již podle tohoto údaje se dá další výběr zúžit. Druhým krokem je počet diamantů či briliantů, které si na zásnubním prstenu představujete. Zda pouze jeden ústřední s malými brilianty kolem obvodu či například tři větší briliantové ozdoby.

Před samotným výběrem prstenu je vhodné se zamyslet nad tím, jaké šperky doposud vaše přítelkyně nosí, popřípadě jak se k nim bude zásnubní prsten hodit. Pokud si stále nevíte rady a vybírání šperků nikdy nebyla vaše parketa, neváhejte oslovit o pomoc vaše společné přátele nebo i rodinu.

Získáte-li před nákupem veškeré tyto informace a budete-li mít navíc i názor od někoho dalšího, jste na nejlepší cestě pořídit ten nejlepší zásnubní prsten, který si vaše přítelkyně zaslouží. Diamantový, potažmo briliantový zásnubní prsten vyjádří vaše city tak, jak žádný jiný šperk na světě. Ačkoliv je briliant velice žádaným drahým kamenem, věřte, že miliony zamilovaných párů k volbě právě tohoto kamene mají svůj důvod. Zásnubní prsteny s brilianty totiž z módy nikdy nevyjdou.