Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Jak a kde schovat prsten před zásnubami?

V životě téměř každého muže nastane ta velká chvíle, kdy v ruce svírá sice nenápadnou, zato však velmi důležitou krabičku. Krabičku která skrývá cosi ještě hodnotnějšího, než je cena, kterou za její obsah zaplatil. Ale stačí drobná nepozornost a ten nejdůležitější a pečlivě plánovaný okamžik může přijít vniveč. Co když krabičku partnerka nedopatřením uvidí dřív než by měla?

Když už muž vyřeší otázku, zda si ženu chce vzít, nastává další problém. Jak krabičku s prstenem schovat než nadejde ta nejlepší chvíle? Kam mám zásnubní prsten skrýt, když spolu sdílíme jednu domácnost? Schovat prstýnek někde v domě? Na půdu, do sklepa, nebo do obytných místností? Do garáže?

Jakkoliv banální se toto dilema může zdát, jedná se o důležitý krok v procesu celých zásnub. Pokleknutí před ženou s prstenem v ruce a položení té nejdůležitější otázky je jen špičkou ledovce příprav a plánování. Bez překvapení to nebude ono. Překvapení je totiž podstatnou součástí celého rituálu zásnub, které násobí radost nejen z krásného šperku s lesklým kamenem, který žena po zásnubách nosí s hrdostí a radostí.

Existuje několik způsobů, jak moment tohoto překvapení oddálit. Jednou z možností je uschování zásnubního prstenu přímo u klenotníka, kde jste prsten zakoupili. Pokud této služby nemůžete z nějakého důvodu využít, zkuste poprosit přátele, známé nebo rodinné příslušníky, aby zásnubnímu prstenu poskytli útočiště do doby, než nadejde jeho velká chvíle. Určitě máte mezi rodinou či přáteli někoho, komu můžete věřit i v tak delikátní otázce. Doporučujeme vybírat v prvé řadě mezi přáteli, se kterými se budoucí nevěsta příliš nepotkává. Sníží se tak riziko nechtěného prořeknutí.

Pokud žijete daleko od všech, komu by se v tomto směru dalo důvěřovat, schovejte prsten na místě, o němž víte, že tam žena, které chcete zásnubní prsten navléknout, nikdy nechodí. Co třeba skříň se sportovním náčiním, které používáte jen vy. Nebo například pouzdro na hudební nástroje, na které nehraje? Uvidíte, že nakonec na něco přijdete, skrýš zafunguje a budoucí snoubenka se bude těšit ze zásnubního prstenu, o jehož existenci neměla ani tušení.