Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Jak na perfektní snubní prsten I.

Předtím, než si vyberete snubní prsten, se kterým budete oba stoprocentně spokojení, je vhodné se zamyslet nad následujícími body, které vám k perfektnímu snubnímu prstenu mohou pomoci najít tu správnou cestu.

Je potřeba si uvědomit, že se nejedná jen o nějaké kousky spotřebního zboží, naopak jedná se o nákup šperku, který v budoucnu chce nosit prakticky každý den na svých rukách. První z rozhodnutí, které je potřeba učinit je přihlédnout k designu snubního prstenu. Je potřeba si určit, zda hodláte nechat snubní prsten vyrobit z identického kovu či nikoliv. Druhá věc, nad kterou je vhodné popřemýšlet je celkový dojem z prstenu – tedy zda máte zájem o jednoduchý snubní prsten, nebo spíše unikátní a dominantní? A v neposlední řadě, v souvislosti s drahými kameny je vhodné se zaměřit i na možnost jejich vsazení do celého obvodu snubního prstenu. Na tyto charakteristické znaky je vhodné se zaměřit ještě před tím, než začnete se samotným výběrem prstenů.

Pokud je partnerka rozhodnutá nosit snubní prsten spolu se zásnubním, je potřeba zvážit také vzhled prstenu zásnubního. Jednoduché pravidlo velí, že pokud partnerka nosí dominantní zásnubní prsten, potom je vhodné se zaměřit na decentnější prsten snubní. Naopak, zcela jednoduchý snubní prsten nošený bez prstenu zásnubního již nevypadá tak lichotivě. Pokud partnerka nemá ráda překvapení a vyžaduje spíše kontrolu, není ojedinělé, že páry nakupují spolu zároveň prsten zásnubní i snubní.

Máte přesnou představu, jaký prsten si představuje? Nastává část hledání snubního prstenu v obchodě, či na internetu. Druhá varianta je samozřejmě časově méně náročná. V případě, že se vám nepodařilo najít shodu v použitém kovu, nebojte se zvolit kombinaci dvou kovů na jednom prstenu, nebo zvolit dva odlišné snubní prsteny co se kovu týče. Ale ve všech případech by mělo být zřejmé, že se jedná o prsteny, které patří k sobě.