Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Jak na zásnuby

Existuje mnoho způsobu, jak ženu požádat o ruku. Hlavní roli by v nich samozřejmě měla sehrát nehynoucí láska a zásnubní prsten jako její symbolické ztvárnění. Teplá barva červeného zlata a barevný kámen prstenu jsou příslibem rodinného štěstí a domácí pohody, tradiční zlatá barva mluví o úctě a podpoře a bílé zlato s ledovými odstíny šedé a stříbrné vyjadřuje vášnivý vztah prosycený touhou.

Jak to ale zařídit aby byly zásnuby tou nejromantičtější událostí v životě budoucích manželů? Jednoduše, budete-li se řídit těmito radami, stanou se zásnuby nezapomenutelným dělícím momentem v životě budoucího ženicha i nevěsty.

Vyberte oblíbené místo, takové, na jehož speciálním významu se shodnete oba dva alespoň dle vás. Můžete to být krásná a oběma obdivovaná fontána, restaurace na střeše hotelu nebo zelený park vonící květinami.

Požádejte někoho, aby vás v akci vyfotil. Vzpomínka na jedinečný den vám možná jednoho dne vybledne v paměti, na fotografii ale zůstane.

Poklekněte a nechte za sebe mluvit zásnubní prsten v celé jeho nádheře, kombinace lesku a matu korunovaná třpytivým kamenem.

Buďte kreativní a snoubenku překvapte. Třeba živou hudbou nebo osobně zazpívanou oblíbenou písní.

Požádejte ženu o ruku na veřejném místě. Jste excentričtí a pozornost okolí vám dělá dobře? Pokud snoubenka sdílí váš pohled na svět, naplánujte zásnuby do prostoru divadla, koncertního sálu nebo do ženiny práce.

Pokud oba dva milujete dobrodružství, zorganizujte zásnuby jako lov pokladu, který skončí nalezením toho nejcennějšího – zásnubního prstenu. Zanechte v jejím domě nápovědu, kam se má vydat a cestu za zásnubním překvapením pojměte jako hru na stopovanou. Radost z výhry bude nejméně dvojnásobná.

Pokud je budoucí snoubenka spíše introvertní povahy a konzervativního ražení, neváhejte využít starosvětských způsobů. Požádejte ji o ruku v denním tisku nebo přes rádio, vytaste s prstenem v krabičce během snídaně nebo oběda.

Ať už si vyberete jakýkoliv způsob žádosti o ruku, důležité je mít po ruce prsten a v srdci lásku. Jen tak řekne ano.