Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Jak vybrat ty nejlepší náušnice

Vzhledem k tomu, že náušnice jsou jedním z nejviditelnějších šperků, protože jsou nejblíže obličeji, je vhodné jejich výběr skutečně nepodcenit. Stejně jako účes i náušnice dotvářejí ten správný dojem z obličeje a naopak špatný výběr náušnic může mít negativní vliv na prvky obličeje, které ženy nerady zvýrazňují.

Předtím než se rozhodnete, jaké náušnice své přítelkyni či manželce zakoupíte, vzpomeňte si nebo se pozorně podívejte se na fotografie, jaký má typ obličeje. Stejně jako účes i líčení vyžadují náušnice individuální přístup a smysl pro detail. Náušnice rozhodně volte decentnější tak, aby se hodily k co nejvíce šperkům, které vaše polovička nosí a především oblečení a obecně stylu, který je pro ni vlastní.

Obecně se dá říci, že nejlépe jsou na tom ženy, které mají oválný obličej. U oválného obličeje s krátce střiženými vlasy vyniknou i výraznější visací náušnice. U kulatého obličeje je výběr šperků už o něco málo omezen. Ženy s kulatým obličejem by neměly nosit miniaturní náušnice, které jejich tvar obličeje nelichotivě zvýrazňují. Ideálním typem náušnic jsou ty, které jsou prodloužené vertikálním směrem.

Ženy s trojúhelníkovým či srdcovitým obličejem mají stejné štěstí jako ty s obličejem oválným. Hranatý obličej dále patří mezi ty, u nichž je vhodné se o výběru předem pečlivě zamyslet. Náušnice by v tomto případě měly zjemňovat, takže je vhodné volit náušnice s drahými kameny, které jsou jak malé těsně u lalůčku, nebo také prodloužené typy náušnic.

Základní pravidlo ale je stejně jako při nákupu jiných šperků – inspirujte se tím, co se ukrývá ve šperkovnici vaší polovičky, tím rozhodně nic nezkazíte.