Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Komorní a utajené svatby celebrit v roce 2020

Bývají honosné, vypadají jako z pohádky a účastní se jich stovky, ne-li tisíce hostů. V roce 2020 se sice svatby slavných konaly v komorních duchu, na kráse jim to však neubralo ani v nejmenším. Podívejte se na ty nejpovedenější svatby ze světa hollywoodských celebrit i královských rodin.

Komorní obřad princezny Beatrice

Princezna Beatrice, vnučka britské královny Alžběty II., se provdala 17. července za přítomnosti nejbližší rodiny. Své ano řekla italskému magnátovi Edoardu Mapellimu Mozzimu v kulisách hradu Windsor. Původně se měla svatba odehrát už v květnu, a to v královském stylu, snoubenci se však kvůli světovému dění rozhodli svůj velký den odložit a uspořádat ho raději v komorním duchu. Princezna se vdávala ve vintage svatebních šatech od Normana Hartnella. Pohádkový look pak doladila diamantová tiára královny Marie, která zdobila ve svatební den i královnu Alžbětu II.

Instagram/theroyalfamily

Tajná svatba Emmy Stone

Půvabná herečka Emma Stone a scénárista Dave McCary si své ano řekli letos v naprostém utajení. A protože novomanželé si odjakživa střeží své soukromí, nikdo kromě svatebčanů dodnes neví, kdy ani jak veselka probíhala.

Topmodelka Natalia Vodianová řekla své ano na radnici

Módní svatba roku? Jednoznačně ta supermodelky Natalie Vodianové a Benarda Arnaulta – dědice módního impéria LVMH. Dvojice uzavřela manželství dne 27. června na pařížské radnici a pouze v úzkém kruhu přátel a rodiny. Svatba to byla sice skromná, avšak v každém ohledu stylová. Originální svatební šaty s ramenními vycpávkami a límečky pro andílka Victoria's Secret ušila kazašská návrhářka Uljana Sergejenková.

Instagram/natasupernova

Lilly Allen oddal Elvis Presley

Na začátku září měli svůj velký den britská zpěvačka Lily Allen a herec David Harbour, sympatický hrdina ze seriálu Stranger Things. A svatba to byla jako vyšitá z hollywoodského filmu. Dvojice si své ano řekla ve Vegas a neoddával je nikdo jiný než imitátor Elvise Presleyho. Svatební hostina pak proběhla ve velkém stylu ve fastfoodu u silnice. To ale není vše. Svatební šaty si zpěvačka pořídila u Diora jen pár hodin před obřadem. Lily Allen pak novinářům přiznala, že jediné, co koupila s předstihem, byly snubní prstýnky. Říkáte si, proč všechno proběhlo tak narychlo? Město hříchu bylo totiž jediné místo, kde mohl zamilovaný pár svou lásku zpečetit manželským slibem v době pandemie. Lily Allen ani David Harbour sice o svatbě ve Vegas nikdy nesnili, nakonec si ji ale užili se vším všudy.

   Instagram/lilyallen

Ať už se rozhodnete zpečetit svou lásku kdekoli, symbolem vašeho společného života budou snubní prsteny. V naší nabídce najdete šperky ze zlata, ale na své si přijdou i ti, kteří chtějí na ruce nosit prsten z platiny nebo palladia.

Na výběr máte z více než 300 modelů z bílého, žlutého i červeného zlata a neustále nabídku rozšiřujeme o nové designy. Snubní prstýnky vyrábíme vždy na zakázku s dodací lhůtou 3 týdny. V případě nutnosti ale umíme prsten vyrobit expresně. Prsten zhotovíme i dle vašeho přání. Vaši představu prokonzultujeme, nakreslíme skicu a 3D vizualizaci a podle ní pak vyrobíme váš snubní prsten.

 

VYBRAT SNUBNÍ PRSTENY