Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Musíme mít stejné snubní prsteny?

Snubní prsteny tu s Vámi budou po zbytek Vašich životů a tak je na místě výběr opravdu zvážit, ponechat si na rozmyšlenou dostatek času a neuspěchat rozhodnutí o šperku, který nejspíš už nesundáte. Protože víme, že život může přinést různé nástrahy, poskytujeme Vám na snubní prsteny celoživotní servis zdarma
 
Ale zpátky k výběru samotných prstýnků. Nejčastěji používaným kovem je zlato a nezáleží, jestli jde o klasické žluté, nebo mnohem více oblíbené bílé či módní červené zlato. Vyniká svojí odolností a dlouhotrvajícím leskem. V odolnosti mu může konkurovat jen palladium - kov, který není zase tak známý, avšak k výrobě něčeho tak trvalého zcela jistě vhodný. Palladium nezpůsobuje žádné alergie a jeho vysoký, bílý/šedý lesk potěší oko nositele vždy, když na něj pohlédne. A k tomu všemu je palladium o malinko levnější než bílé zlato.
 
Kov a tvar - to jsou znaky, které by měli mít prstýnky stejné. Ale další zpracování už může mít každý prstýnek jiné. Je Váš nastávající chlap jako hora, ale pro Vás se masivní kroužek moc nehodí? To přeci není problém! Váš prstýnek můžete zúžit či zjemnit různými linkami, proužky matu nebo kamínky. Ve Vašem prstýnku se bude snoubit elegance a jemnost, v tom jeho zase síla a rozhodnost. A proto si ho přeci chcete vzít, ne? 
 
Zvýrazněte Vaše odlišné povahové stránky a ukažte je světu pomocí prstenu. Každý bude vědět že k sobě patříte, pokud zvolíte základ prstenu stejný a odlišíte je od sebe jen drobnými detaily. A na vnitřní kroužek si můžete dát vyrýt něco, co bude jen pro Vás dva. 
 
Jak už jsme říkali, výběr snubního prstenu je opravdu velká věc a stejně tak i zvolení správné  velikosti. Moc rádi Vás přivítáme v našich kamenných pobočkách v Praze, Brně a Bratislavě. Zde si budete moci vybraný prsten vyzkoušet a ujistit se, že to je ten šperk, který chcete nosit po zbytek Vašich životů.