Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Na tyhle žádosti o ruku raději zapomeňte

Ne vždy však zásnuby probíhají přesně tak, jak je nám od útlého dětství vštěpováno pomocí romantických filmů. Často si neuvědomujeme, že to, co jsme viděli v televizi či kině, vypadá skvěle jen proto, že to není přirozené. V reálném životě nebývají většinou náměty na zásnuby à la Hollywood tak atraktivní. Podívejte se s námi, jakým typům zásnub se raději vyhnout.
 
Snad největší klišé je vhodit zásnubní prsten do sklenky s vínem či šampaňským anebo dokonce schovat do dezertu a čekat, až jej vaše budoucí nastávající objeví. V tom lepším případě jej skutečně objeví ještě před napitím se a vyloví jej, avšak – jak jej očistit? Do čeho otřít? A jak do toho vhodně zakomponovat vyznání lásky s žádostí o ruku? V tom horším případě si snoubenka prstenu nevšimne a spolkne jej. Takže takhle raději ne…
 
Zlaté pravidlo zásnub zní: o ruku se vždy žádá osobně, z očí do očí. Zapomeňte na žádosti po telefonu nebo přes SMS, absolutně totiž postrádají romantiku. Zkuste se vyvarovat i žádosti o ruku přes dopis – výjimkou je nechat partnerku dopis objevit a přečíst a poté se ihned vynořit s ústním potvrzením žádosti a zásnubním prstýnkem. Rozhodně pusťte z hlavy i žádosti o ruku přes sociální sítě. Zásnuby a předání prstýnku je jen vaše osobní záležitost a měli byste je prožít nejlépe jen ve společnosti vás dvou.
 
Pokud už vaše zásnuby provází psaný dopis nebo vzkaz, dejte si pozor na gramatické chyby v něm. Není nic horšího, než hrubka v zamilovaném vyznání, které by si chtěla partnerka schovat a kochat se jím v budoucnu. Zdá se to jako banalita, ale každou větu pečlivě překontrolujte a hlídejte si každé slůvko.
 
Ať už požádáte partnerku o ruku klasicky poklekem a vyslovením „Vezmeš si mě?“ nebo třeba originálně při letu balónem či seskoku padákem, na tom nezáleží. Důležité je být si vždy jist správnou volbou, poslouchat své srdce a pečovat o vzájemnou lásku i po navléknutí prstenu.