Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Náušnice jako základ šperkovnice. Které v ní nesmí chybět?

 

Náušnice pecky – v jednoduchosti je krása

Pokud existují náušnice, které sluší každé ženě, pak jsou to náušnice pecky. Tyto jednoduché náušnice nepoutají pozornost, ale pouze jemně ozdobí váš obličej. Náušnice pecky nejvíce vyniknou na ženách s kratšími vlasy nebo na ušních lalůčcích s vícero dírkami, kde v kombinaci s dalšími peckami různých tvarů i velikostí vypadají velmi stylově. Jako základ šperkovnice vám skvěle poslouží peckové náušnice s jedním briliantem.

 

 

Diamantové náušnice – věčnost nade vše

Říká se, že diamanty jsou nejlepším přítelem žen. Věřte nám, že s diamantovými náušnicemi se přátelství snadno přehoupne v nekonečnou lásku, kterou pohání čistá krása a oslnivý lesk. Diamantové náušnice se dají opravdu snadno kombinovat, takže je bez výčitek zařaďte do své sbírky každodenních šperků. Diamanty rozzáří váš pracovní kostýmek i ležérní outfit a dodají vám punc luxusu. Romantičkám učarují něžné briliantové náušnice srdíčka, ženy, které chtějí opravdu zazářit se na první pohled zamilují do zlatých náušnic osázených třpytivými brilianty.

 

Perlové náušnice – když příroda čaruje

Náušnice pecky se hodí na běžné nošení, s diamantovými náušnicemi vás nikdo nepřehlédne… Co když ale chcete sáhnout po něčem elegantnějším? Tak přesně v těchto chvílích vytahujete ze své šperkovnice perlové náušnice a říkáte si, jak mohla příroda z jediného zrnka písku stvořit něco tak úchvatného. V naší nabídce najdete kromě tradičních bílých a růžových perel také náušnice s černou perlou. Na běžné nošení doporučujeme zvolit klasické perly. V případě, že chcete opravdu zvýraznit svou tvář a být originální, obohaťte svou klenotnici o náušnice s černou perlou.

 

Visací náušnice pro výjimečné chvíle

A nakonec, poslední místo ve své šperkovnici uvolněte visacím náušnicím. Proč zrovna jim? Visací náušnice působí slavnostním dojmem, ať už si je vezmete k bílému tričku nebo k večerní róbě. Stanou se tedy vaším věrným společníkem na plesy, oslavy, večírky, promoce a další výjimečné příležitosti. Pro speciální chvíle si schovejte třeba visací náušnice s briliantem, ze kterého se spouští minimalistická slzička.

 

 

Zalíbily se vám některé z náušnic a chtěli byste si je prohlédnout osobně? Navštivte některou z našich poboček v Praze, Brně nebo Bratislavě. Rádi vás uvidíme!:)