Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Novinky a trendy šperků a prstenů v roce 2022

Čeká vás v roce 2022 svatba nebo zkrátka jen milujete šperky? Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy a udělejte si radost. Prozradíme vám, jaké šperky, zásnubní a snubní prsteny budou letos v kurzu. 

Náušnice 105 s perlou a brilianty společně s prstenem 040 tvoří krásný set, který je novinkou Rýdl šperky v roce 2022.

Kdo stojí za udáváním trendů ve špercích?

Stejně jako móda se i trendy ve šperkařství mění každý rok. A kdo módní vlnu udává? Designéři šperků, šperkařské domy, ale také celebrity. Když v roce 2017 dostala Meghan Markle zásnubní prsten s brilianty v květinovém motivu, zvedl se prakticky okamžitě zájem o zásnubní prsteny s více brilianty. Mimochodem, tyto prsteny budou v kurzu i letos

Novinky ve špercích pro rok 2022 – design

V roce 2022 se do popředí dostanou šperky ze žlutého a růžového zlata, šperky zdobené spoustou kamenů – bílých i barevných, zlaté medailonky všech možných velikostí a tvarů nebo tepané prsteny. V kurzu budou jemné zlaté náušnice – nejčastěji drobnější pecky osázené kamínky. Vybírat můžete z pestrých motivů, jak jsou kroužky, srdíčka či uzlíky.

Nadčasové náušnice 075 patří k nejoblíbenějším šperkům posledních pár let.

Dekolt ozdobte něžným náhrdelníkem – krásné jsou křížky, brilianty v obrubě nebo jemné perličky. Tzv. "must have" budou i řetízkové jemné náramky s kamínky nebo perličkami. Pokud chcete držet krok s aktuálními trendy, neměl by ve vaší šperkovnici chybět ani medailonek nebo prsten s nápisem – v naší nabídce najdete například krásný prsten "Love" či "Mama".

Pokračujícím trendem bude vrstvení více kusů šperků či kombinování různých barev i materiálů. V roce 2022 se proto nebojte vystoupit z davu a zkombinovat s denním outfitem přívěsek z bílého i žlutého zlata a k tomu přidat třpytivý prsten s barevným kamenem, budete 100% ŠIK

Materiály šperků – trendy v roce 2022 ovládne zlato a platina

Co se týče materiálů šperků, zvolit můžete zlato nebo platinu. Stále více se vrací žluté a růžové zlato. Pokud toužíte i tak po bílé barvě, doporučujeme platinu, což je nejkvalitnější materiál na výrobu snubních prstenů. Déle vydrží, neztenčuje se, má stálou bílou barvu a vyšší tvrdost. Bílé zlato je cenově dostupnější a těší se u zákazníků dlouhodobé oblibě.

Nezapomeňte, že výroba prstenů ze zlata trvá 3–4 týdny, z platiny 4–5 týdnů. Pokud potřebujete prsten rychleji, dejte nám prosím vědět a zkusíme společně najít řešení. 

Svatba v roce 2022 – jaký zvolit zásnubní a snubní prsten podle trendů

Největším hitem pro rok 2022 zůstává kombinace dámského zásnubního prstenu s korunkou spolu s úzkým snubním prstenem s jednou řadou briliantů. Drobnější brilianty na snubním prstenu podtrhnou dominantní diamant v korunce na zásnubním prstenu. Všechny naše snubní prsteny jsou vyrobené na zakázku, takže počet briliantů si můžete libovolně zvolit. Ty snubní prsteny, které mají brilianty jen po části, mohou být osázené po celém obvodu nebo naopak, ty, které jsou po celém obvodu, můžeme vyrobit jen s brilianty do poloviny.

Růžové, bílé či žluté zlato?

Vybírejte podle toho, jaké barvy slečna nosí, nebo se nebojte zariskovat a zkusit moderní růžovou barvu. A jaký snubní prsten zvolit pro pány? Dámský model doplňte o jednoduchý oblý pánský prsten v lesku ze zlata či platiny. Je pohodlný, praktický a dlouho vydrží. Novinkou jsou tepané snubní prsteny, například modely 462 nebo 464. Jde o moderní, stylovou variantu, pro ty, co se chtějí odlišit.

Zásnubní i snubní prsten s brilianty, které můžete nosit na jednom prstu

 

Pokud toužíte po neobvykle řešeném designu, zvolte romantický snubní prsten, který bude trendy i v roce 2022. Podívejte se na dámské modely 443, 293 či 296

Šperky pro rok 2022 podle nejnovějších trendů 

V roce 2022 budou v kurzu šperky osázené drahými kameny, přívěsky s medailonky a briliantové náušnice. Nebojte se mezi sebou kombinovat barvy, vzory a materiály šperků na různé příležitosti. My ve Zlatnictví Rýdl se držíme novinek ve špercích pro rok 2022. Na našich prodejnách se vše krásně třpytí a návštěva je vždycky zážitkem.Vypravte se proto k nám a udělejte sobě nebo druhým radost nádherným šperkem. 

  • Tipy na náušnice vhodné na denní nošení: 075, 074, 098, 096, 076

  • Tipy na výrazné náušnice vhodné i na zvláštní příležitosti: 103, 090, 091

  • Ani náramky by ve vaší šperkovnici neměly chybět: 011, 001, 015, 003