Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Podzim přeje svatbám a trendy snubním prstenům

Máte za sebou úspěšný výběr zásnubního prstenu a rovněž žádost o ruku a nyní vám již nestojí v cestě těšit se na společný život? Nejdůležitější věc, kterou ovšem musíte před svatebním obřadem zařídit je společný výběr snubních prstenů.

Pokud se rozhodnete absolvovat svůj svatební den v barevném podzimu, nastává nyní nejlepší čas k tomu, začít se zajímat o to, jaké snubní prsteny máte zájem si zakoupit a do jaké cenové relace. Předtím, než se vydáte snubní prsteny pro vás hledat, ujasněte si nejdříve, zda chcete oba stejný snubní prsten, či odlišný, což vám mnoho věcí spojených s výběrem ulehčí.
Snubní prsteny si páry nejčastěji pořizují v podobném provedení. Tedy prsteny na první pohled patří k sobě. Způsob, jakým lze prsteny připodobnit je hned několik. Prvním z nich mohou být použité kovy či kov, které jsou pro jejich vyhotovení použity. Vybrat si lze z rozličných druhů, ovšem nejoblíbenější je již po několik desítek let žluté i bíle zlato. V posledním desetiletí se však podobné oblibě těší také palladium. Poměrně častým jevem je také kombinace různých kovů k zhotovení jednoho prstenu. Nemalou roli hraje také zvolený design. Drahým kovem totiž teprve výběr začíná. Zamyslet je nutné se nad všemi detaily, které lze do snubních prstenů zakomponovat.

Prsten pro ženu lze rovněž dozdobit drahými kameny. Ideální variantou je, když jsou kameny vsazovány do snubního prstenu, který je identický se svým protějškem. Drahé kameny, které jsou do snubního prstene vsazovány, jsou nejčastěji diamanty.

Svébytnější páry se však nebojí ani kombinace dvou zcela odlišných snubních prstenů. Podstatný je pro ně samotný význam snubního prstenu. V tomto případě je však vhodnější nechat si zhotovit snubní prsteny na míru.

Rozhodněte se tedy co nejdříve, jaké snubní prsteny preferujete právě vy, ať vaší podzimní svatbě nestojí nic v cestě.