Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Prsteny ze žlutého zlata – nestárnoucí klasika

Avšak i v dnešní době se najde spousta párů, které ctí tradici a investují právě do snubních prstenů ze žlutého zlata. Podívejte se s námi, proč zvolit právě zlaté snubní prsteny!
Největší výhodou těchto prstenů je jednoznačně jejich vysoká odolnost, výrazný lesk a nulová šance na oxidaci – tudíž si snubní prsteny udrží svou krásu i desítky let po svatbě. Právě ve žluté barvě se zlato vyskytuje originálně v přírodě, pro zpracování do šperků a následné každodenní nošení musí být však obohaceno o příměsi – nejčastěji se jedná o zinek, měď či stříbro.
 
Nejen o snubní prsteny, ale i zlaté šperky obecně je potřeba se důkladně starat a věnovat jim péči, jen tak si totiž udrží svou krásu a hodnotu po desítky let. Základní pravidlo je jednoduché – alespoň jednou za dva roky navštivte klenotníka, který vám prsten i jiné šperky profesionálně vyčistí a zkontroluje pevnost zasazení kamenů. Tuto službu dáváme k našim šperkům jednou za dva roky zdarma. A co můžete pro krásu vašeho snubního prstenu udělat sami? Primárně zamezte jejich kontaktu s tvrdými materiály a chemickými prostředky, které by mohly narušit strukturu šperku.
 
Pokud nechcete mít snubní prsteny čistě jen ze žlutého zlata, doporučujeme vám vsadit na osvědčenou kombinaci žlutého zlata s bílým či červeným. Nejčastěji se využívá kombinace bílé a žlutého zlata, přičemž žluté tvoří středový pás prstýnku a bílé zlato dva vnější pásky. S touto kombinací rozhodně nelze šlápnout vedle!
 
Snubní prsteny ze žlutého zlata rozhodně nejsou out jen proto, že už nejsou na prsteníčcích novomanželů tolik vidět. Pokud zrovna vy po těchto prstenech toužíte, nenechte se ovlivnit současnými módními trendy a investujte do žlutého zlata. Protože zlato, to je symbolem dlouhotrvající a nehynoucí lásky!