Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Řeknětě ano karnevalovému stylu svatební hostiny

Karnevalového veselí není nikdy příliš, není ho nikdy dost a to právě v momentech, kdy na nás dopadne tíha toho, že karneval už dávno skončil. Pokud ale chystáte svatbu na jaře, proč se při její přípravě, plánování a organizaci neinspirovat právě karnevalem? Vždyť karneval, a ten v Benátkách obzvlášť, je pojem, systém se svou vlastní estetikou, kterou by bylo škoda nevyužít. A jak se karnevalem inspirovat?

Jednotlivé karnevalové aspekty, od barevnosti, dekorativních vzorů, plášťů, masek a celkové uvolněné atmosféry můžete propašovat do jakékoliv fáze zásnub nebo svatby. V případě zásnubních prstenů se můžete nechat inspirovat karnevalovou dekorativností, leskem, barvami a blyštivostí masek a kostýmů.

Vyberte takový zásnubní prsten, který je skutečným ztělesněním karnevalu – třpytivý kámen nebo barevné sklíčko, jehož výrobou jsou Benátky proslulé, nechte zasadit do zářivého zlatého kroužku. Budoucí nevěsta žádost o ruku jistě neodmítne. A ještě zůstane spousta inspirace pro výběr snubních prstenů, protože karneval je široké téma a využít můžete jakýkoliv z jeho elementů, který tak zpestří buď svatební obřad samotný, na němž dojde k výměně snubních prstenů se skrytým či přiznaným symbolickým detailem karnevalu, nebo si trumf v podobě opravdového karnevalového veselí schovejte až na svatební hostinu.

Zásnubní prstýnky se lesknou na prstech čerstvých novomanželů a přichází ta méně vážná a spíše neoficiální část svatby? Při přípravě jmenovek svatebních hostů, které rozmístíte kolem stolu, využijte karnevalových symbolů škrabošek nebo detailů kostýmů harlekýnů.

I samotná svatební hostina se může inspirovat jídlem, které se v Benátkách během karnevalu konzumuje. Servírujte italské víno, těstoviny i italskou zmrzlinu a dezerty. I když je nakonec nejdůležitější fakt, že si ženich s nevěstou láskyplně vyměnili snubní prsteny, vaši svatební hosté vám budou vděčni za zprostředkování jedinečného zážitku a o svatbě a hostině ve stylu benátského karnevalu se bude mluvit ještě dlouho po ní.