Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Romantická místa zásnub I

Chvíle, kdy mladý muž navlékne své vyvolené zásnubní prsten a stvrdí tak jejich lásku s příslibem svatby, se zapíše do paměti obou milenců. Není tedy na škodu učinit tento okamžik nezapomenutelným  a jedinečným. Zásnuby jsou v ideálním případě jen jedny a výběru místa, kde muž poklekne před ženu a symbolicky ji požádá o ruku, by měla být věnována zvláštní pozornost. Detaily není radno podceňovat a celková atmosféra místa, kde k zásnubám dojde, sehrává v ženině rozhodnutí jistě nemalou roli. Zvlášť pokud si není stoprocentně jistá, že prstýnek přijme. Překvapit svou milovanou nejen blyštivým zásnubním prstenem, ale i originálním zásnubním místem je úkol pro nastávajícího ženicha. Která jsou tedy ta zaručená, nejromantičtější, nezapomenutelná místa, kde každá na vyslovenou otázku odpoví ano? Tady je přehled deseti z nich.

Kdo nechce podcenit sílu přítomného okamžiku, zakoupí budoucí nevěstě krásný a elegantní zásnubní prsten se zářivým briliantem a pozve ji někam, kde to láskou, dobrodružstvím a vášní pulzuje. Kdo nechce příliš riskovat a touží zůstat věrný tradici, vezme svou lásku na místo jejich první schůzky. Zní to sice jednoduše, pro někoho možná obyčejně, ale žena ocení kapku melancholie, se kterou muž k výběru místa přistupoval. Pozornost a schopnost zapamatovat si i ty nejmenší detaily je to, co táhne. Dívka netrpělivě očekávající zásnubní prstýnek, jehož kámen se užuž zaleskne v sametové krabičce, bude štěstím bez sebe, když ji muž dovede na místo, kde se jejich láska zrodila.

Pokud se má nevěstou stát dívka dobrodružnějšího ražení, kterou by výlet do blízkého lesíku, kde padl první polibek, neuspokojil, měl by muž trochu zariskovat a hlavně popřemýšlet, které místo je nejen lákavé jako výletní destinace, ale i dostatečně romantické pro zásnuby. Tou správnou volbou může být sice vzdálená, zato však exotikou sálající Namibie. Přestože africká země nepatří mezi ty s nejstabilnějším režimem, její pohádkové pobřeží je relativně bezpečné i pro turisty. Místo, kde se pouštní duny stýkají s rozbouřenými vlnami oceánu je dech beroucí. Navíc je oceánský břeh známým nalezištěm diamantů a to je jistě eso v rukávu, plánuje-li muž překvapit ženu lokálním šperkem