Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Romantická místa zásnub II

Romantická žádost o ruku, vkusný a přesto originální a jedinečný zlatý nebo bílo-zlatý prsten s blyštivým kamenem, překvapení v ženské tváři, slzy dojetí a široký úsměv, úleva v mužově tváři, polibek a prsten v klidu spočívající na prstu ženiny ruky. Ideální scénář zásnub. K tomu aby se na zásnuby vzpomínalo jako na jednu z největších událostí v životě obou zamilovaných lidí, přelomovém okamžiku v jejich společném životě a prvním kroku ke svatbě, stačí jen málo.

Zajímavé místo zásnub, neotřelé kulisy tohoto prastarého rituálu jsou předpokladem úspěchu. Požádat ženu o ruku, konečně ji navléci zásnubní prstýnek a čekat na její odpověď lze například ve městě stvořeném pro lásku. Romantickým městem, kde o vášni a touze mluví každý dům, palác a ulička, jsou kromě notoricky známé Paříže i Benátky. Kouzelné město na vodě protkané stovkami kanálů se může stát snovým místem zásnub. Existuje snad romantičtější způsob žádosti o ruku než projížďka gondolou centrem města a žádost o ruku s prstenem v ruce pod jedním z mnoha starobylých mostů? Vůně moře, rytmický zvuk hladiny rozrážené veslem a do toho hlasité a jasné Ano!

Pokud dáváte přednost souši a historickou romantiku byste ihned vyměnili za dobrodružství a vzrušení dneška, neváhejte a zásnuby naplánujte jako výlet do Monte Carla. Okouzlující místo s kasinem, kterému podlehl i James Bond v sobě skrývá jiný druh romantiky. Drsnější a modernější. Výhrou vám bude slib věčné lásky, příslib svatby, perfektní, do posledního detailu dotažené zasnoubení.

Na stejnou bláznivou notu hraje i Las Vegas. Všechny hvězdy na obloze se rozzáří s její kladnou odpovědí na otázku, zda-li si vás vezme. Ruch a shon, zábava. Takový je sám život a taková by měla být i láska a vyhlídka na společné soužití, pokud si zásnubní prsten od vás nasadí a nezaváhá při tom ani na vteřinu.