Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Snubní prsteny a jejich společný výběr

Většina mužů nerada nakupuje. Trávit čas v obchodních centrech jim přijde zbytečné, u snubních prstenů to mnohdy není jinak. Ženy se na nákup těchto šperků těší, mají určitou představu a tu se snaží převést do reality. Je jasné, že najít ten správný snubní prsten může být mnohdy běh na dlouhou trať.

 

Pokud jste zrovna ve fázi, kdy se ke koupi snubních prstenů teprve odhodláváte, stanovte si nejprve finanční limit, který do koupě šperků hodláte investovat. Vzhledem k tomu, že se jedná především o investici do kvalitních drahých kovů a kamenů, je vhodné se pohybovat nad hranicí deseti tisíc korun. Snubní prsteny kupujete jen jednou v životě. Podobně jako u stavby domu, při vybírání materiálů, ze kterých se váš dům bude konstruovat, také nešetříte na základních komponentech. U snubních prstenů lze nalézt tu samou analogii. Drahé kovy – zlato, palladium, platina mají životnost řádově v desítkách let. Nerozbijí se při nešetrném zacházení, neodložíte je za měsíc do skříně. Všimněte si, že se v posledních letech vrací móda, kdy i muži nosí nepřetržitě snubní prsteny na prsteníčku.

 

Ideálním řešením, jak zapojit i vašeho nastávajícího chotě do výběru snubních prstenů je provést vlastní průzkum, předtím, než se do konečného výběru pustíte společně. Internetové klenotnictví se vám tímto přímo nabízejí.

 

Snubní prsteny si můžete prohlédnout v klidu domova a vše si nechat důkladně projít hlavou. Obliba internetového nakupování neustále stoupá, avšak není nic lepšího než si vybrané modely ošahat a vyžkoušet přímo na prstě před jejich koupí.

 

Pokud si ani v široké nabídce klenotnictví nevyberete, zvolte variantu výroby snubního prstenu na zakázku.