Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperk – dárek, se kterým budete mít zaručený úspěch

Šperky jsou pro všechny příležitosti vhodným dárkem. Narozeninový dárek či vánoční dárek v podobě šperku jsou vůbec tím nejkouzelnějším obdarováním. Přesvědčení o tom, že darování šperku je významnou událostí, může potvrdit skutečnost, že šperky jsou nejčastějším dárkem pro ženy poté, co porodí prvního potomka.

Muži šperky vyjadřují nejen úctu ke své lásce, ale také fakt, že si své vyvolené váží. Vaše žena si od vás šperk jistě zaslouží, a ačkoliv například doposud šperky nenosila, neznamená to, že tomu tak bude napořád. Šperk dokáže s vizáží ženy udělat divy – unavené ruce náhle vypadají mladší, když je zdobí decentní prsten. Řetízek s přívěskem či vkusné náušnice zase rozzáří pleť.

 

 

 

 

 

 

Historie a zvyky, které přetrvaly až dodnes, nám dávají za pravdu v tom, že šperky jsou prvkem, který se pojí s důležitými událostmi našich životů. Šperk pro prvorodičku poté, co porodí, zásnubní prsten pro lásku vašeho života, snubní prsten na znamení věrnosti a doživotní lásky a v neposlední řadě šperky, které jsou rovněž věnovány s láskou, například šperky darované u příležitosti narozenin, či Vánoc.

sperky