Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperk jako dárek k výročí

Výročí se po několika letech stávají stejně důležitými dny, jako jsou narozeniny a Vánoce. Stříbrná, zlatá i diamantová svatba jsou oslavovány méně zřídka a vzhledem k tomu, že jsou připomínkou tak významného dne jako je svatba, je proto více než vhodné se mezi dary zaměřit právě na šperky.

Pokud nepovažujete šperk jako vhodný dárek k narozeninám, k výročí vůči němu nemůžete mít prakticky žádné námitky. V západních kulturách je dobrým zvykem u příležitosti např. stříbrné svatby přistoupit k obnovení slibu a opakování obřadu pro přátele. V našich zeměpisných šířkách ale nemusíme zacházet tak daleko a plně postačí koupě adekvátního dárku.

Není nutné na stříbrnou svatbu kupovat pouze stříbrné šperky a analogicky u zlaté svatby. Při hledání šperku pro vaši manželku se držte jejich klasických návyků a nepokoušejte se kupovat šperk z odlišného kovu, než vaše žena běžně nosí. Pokud se přece jen rozhodnete zvolit jiný odstín kovu, než na který jste u šperků vaší ženy zvyklý, je vhodné zvolit celou sadu – tedy například řetízek s přívěškem a zároveň náušnice.

 

 

 

 

 

Úspěch při předání dárku vaší ženě je rozhodně zaručen. Každá zástupkyně něžného pohlaví miluje přijímání darů a šperků ze všeho nejvíce. Ať už se jedná o prsten, přívěšek nebo právě náušnice. Samotný pocit, že jejich muž se rozhodl strávit čas výběrem mezi obrovským množstvím šperků, je hřeje u srdce více než případný diamant vsazený do daného šperku. Pro muže, který se k nákupu šperků přeci jen odhodlá, může být odměnou právě manželčin úsměv, když šperk při slavnostní večeři či obědě spatří.

sperky