Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperk jako vyznání lásky

Lásku lze vyznat různými způsoby, ovšem vyznání lásky obdarováním šperkem je jednou z nejromantičtějších věcí vůbec. Ženy jsou obecně ze všech věcí, které se třpytí a lesknou nadšené, šperky proto nejsou výjimkou. Právě naopak, v jejich mysli je jim přikládán obrovský význam, který si muži často neuvědomují.

Šperkem se ženy obdarovávají již mnoho tisíciletí. Narození dítěte lze považovat za největší dar lásky, i z toho důvodu dostávají ženy po porodu jako dárek od svých manželů šperky. Existuje však mnoho dalších příležitostí k vyznání lásky prostřednictvím šperku. Záleží jen na daném muži, jaký šperk se rozhodne zvolit. Je ustáleným zvykem, že jako zásnubní šperk se používá prakticky výhradně zásnubní prsten. Ovšem obdarovat milovnou osobu lze i jindy, než jen po porodu a při zásnubách.

Ideální příležitost pro zakoupení šperku představují také narozeniny, nebo různá výročí. Pro tyto životní události lze opět zvolit decentní prsten, popřípadě slušivé náušnice, které lze kombinovat s přívěskem na řetízek.

Krásný šperk jako dárek z lásky lze ideálně zkombinovat také s řezanými květinami, které jsou typicky letním a jarním znamením. Šperky mají na rozdíl od květin ovšem stálou či vzrůstající ekonomickou hodnotu, jejich nákup lze tedy považovat i za určitou investici a nikoliv jako zbytečný nákup.

Nepodceňujte důležitost šperků v očích vašich manželek a přítelkyň, nečekaný šperk z lásky dokáže jejich den rozzářit více, než si umíte představit. Proto jeho výběru věnujte také dostatečné množství času, všímejte si doplňků, které vaše polovička nosí doposud.