Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperky – co je na nich tak přitažlivého?

Náušnice L018V každé společnosti, ve vzdálené historii i uspěchané současnosti lidé kladli důraz na své vzezření, které se snaží od nepaměti zdokonalovat a činit jej pro své okolí krásnější. Šperky k tomuto účelu slouží již po tisíciletí. Pravděpodobně bychom tak dobové ozdoby nenazvali, ale přesto, používání drahých kovů a kamenů sahá až do starého Egypta.

Šperky nesloužily vždy jen jako zkrášlující prvek, vyjadřovaly jisté hodnotové postoje – víru, poselství či byly spjaty s magií. V dnešní době slouží primárně k estetickým účelům. Prakticky každá žena má šperků hned několik, což ovšem neznamená, že jich má dostatek.

Nejen, že k nám šperky připoutávají pozornost, ale také navozují příjemný pocit u nás samotných. Každá žena ocení, když se ve společnosti může předvést svým novým přívěskem na náhrdelníku či náušnicemi. Mimo to, máte-li vybrat vhodný dárek pro svou ženu či přítelkyni, věřte, že se jen tak něčím nezavděčíte, proto je šperk tím nejvhodnějším dárkem.

Určitě vyberete správně. Každý klenot, který jí obdarujete, vykouzlí na její tváři úsměv. I ten nejdrobnější detail, který na šperku spatří, bude považovat za něco jedinečného.

Extravagantnější šperky, s dominantním zdobením vyberte pro ženu, která je ráda středem pozornosti. Naopak jednodušší šperky zvolte pro tu ženu, která se ráda obléká sportovně a na výstřednosti si nepotrpí. Decentní briliant uprostřed šperku ocení obě tyto kategorie žen, ale nejvíce ženy romantické.

V každém případě, blíží-li se Vánoce, či narozeniny vaší druhé polovičky, poohlédněte se například po slušivých náušnicích.

 

Náušnice L025Přívěsek L031Prsten Love 008