Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperky pro nevěsty I

Každá nevěsta chce být ve svůj velký den tou nejkrásnější, chce se líbit nejen ženichovi, ale i všem přítomným. Chce se líbit v přítomnosti, na svatbě samotné stejně jako na svatebních fotografiích, které jednou bude ukazovat svým dětem a vnoučatům a kdo ví, jestli ne i pravnoučatům v blízké i vzdálenější budoucnosti.

Vizáž je tedy něco, na čem si každá nastávající manželka dává opravdu záležet. Ženská krása je jedinečná a každá žena je svým způsobem krásná. Existuje ale nepřeberné množství možností, jak tuto přirozenou krásu podtrhnout a znásobit tak, aby nevěsta byla tou nejkrásnější ženou na oslavě a nezapomenutelnou kráskou na fotografiích, které budou s časem blednout, ale její krása rozhodně ne.

Nevěsty si samozřejmě k dokonalosti pomáhají lecčím, ale určitě panuje obecná shoda o tom, co je základ. Důležité jsou šaty, bílé, černé, barevné, to dnes nehraje žádnou roli, hlavně aby se v nich nevěsta cítila dobře. Obřad je dlouhý a oslavy mnohdy náročné a tak je pohodlí důležitým faktorem, který při výběru těch dokonalých a nejkrásnějších šatů hraje roli.

Snubní prstýnek je samozřejmostí, lesklý nebo matný, moderní ženich a moderní nevěsta si mohou kromě standardních materiálů vybírat i z těch méně otřelých jako je například dřevo nebo ne příliš ušlechtilé kovy. Prstýnek se na ruce nevěsty nemusí blýskat. Co se ale blýskat může je řada dalších šperků, kterými se nevěsta může dozdobit, aby umocnila celkový dojem sváteční příležitosti, kterou svatba určitě je.

Kromě náramků, které se skvěle hodí k ozdobení holých paží, zvolila-li nevěsta šaty na ramínka nebo s krátkými rukávy, to jsou i náhrdelníky. Ty jsou rovněž velmi oblíbené. Řetízek nebo i přívěsek, který je pro nevěstu v její velký den důležitý, něco jí připomíná nebo je upomínkou na nějakou jinou, podobně přelomovou událost v jejím životě. Náušnice se skvěle hodí hlavně v případě, že nevěsta volí elegantní účes. Vlasy vyčesané do drdolu a v uších drobné perličky, kroužky, náušnice s kamenem nebo visící řetízky.