Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperky pro ženy

V kalendáři najdeme mnoho dat, kdy je vhodné obdarovávat ženy drahými šperky i kameny. Nyní se blíží Mezinárodní den žen, který lze rovněž považovat za den, kdy si každá žena zaslouží nejen květinu, ale třeba i drobný šperk. 

Mezi šperky vhodné pro tyto příležitosti patří například náušnice či slušivý náhrdelník s decentním přívěskem. Každá žena několik takovýchto šperků potřebuje pro různé příležitosti. Nemějte však strach, že se v její šperkovnici nový kousek ztratí. Šperků žena nemá nikdy dost!

Je jasné, že šperky nemusíte kupovat při každé příležitosti – svátek, narozeniny, Vánoce, ovšem jednou za čas je vhodné si vzpomenout i na variantu šperku jako dárku, protože ten určitě potěší. Ačkoliv jsou šperky pouhým doplňkem, s konečnou vizáží ženy dokáží udělat skutečné divy. 

Jednoduché černé šaty při zvolení těch správných šperků se rázem promění v dokonalé šaty do společnosti. Detaily v těchto případech dokáží skutečně hodně a všechny ženy si to uvědomují. 

Rozhodl-li jste se, že investujete do šperku, nejprve si prohlédněte dosavadní sbírku šperků vaší partnerky. Toto vám při nejmenším napoví, na jaký drahý kov je vhodné se zaměřit. Pokud vaše partnerka nosí výhradně žluté zlato, rozhodně se nesnažte její styl změnit například na stříbro. To samé platí i naopak. Ženy většinou dobře vědí, jaký drahý kov se k typu jejich pleti hodí nejvíce.  

S drahými kameny to tak složité není, nejjednodušší je vybrat šperk, který je zdoben briliantem či zirkonem. Tyto šperky lze totiž nosit s jakýmkoliv oblečením. 

Šperky jsou jednoduše klasikou mezi dárky a klasika nikdy z módy nevyjde.