Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Šperky v moderním pojetí

Žijeme v pomíjivé době. Prakticky cokoliv, co si koupíme, postupem času ztrácí svou tržní hodnotu – ať je to elektronika, oblečení nebo automobily. Tyto věci si kupujeme proto, bychom udělali sobě nebo někomu jinému radost. Naopak, pokud chceme efektivně vynaložit své finance, nejčastěji investujeme, především do služeb či věcí, které svou hodnotu neztrácí, ideálně jim časem hodnota stoupá. Jako určitý druh investice, která navíc plní jak estetickou funkci, tak radost na straně obdarovaného, jsou šperky.

Z tohoto pohledu sekundárně lze šperky považovat za ten nejlepší dárek. Vzhledem k tomu, že ženy si jsou vědomi toho, jak je jejich drahé polovičky nerady kupují, o to více si cení, když jejich muž jako dárek zvolí právě šperk. A především, každá žena se s novým šperkem rozzáří. Pokud se šperk nachází přímo v oblasti její tváře, můžete si být jisti, že si jej všimne i okolí. Řetízek s přívěskem odpovídajícím náušnicím je totiž něco, co nemůže přehlédnout ani ten největší estetický ignorant.

Šperky jsou považovány za běžnou součást outfitu. V zásadě lze říci, že večerní dress code je tvořen především tím, jaké doplňky žena k danému oblečení zvolí. Vzhledem k tomu, že móda se neustále mění, je lepší a výhodnější investovat spíše do šperku, než do oblečení, které za několik měsíců vyjde z módy. Klasické černé šaty, které z módy sice nikdy nevyjdou, utvářejí ten správný dojem až v případě, že jsou k nim zvoleny ty správné šperky. Nic nevylepší večerní šaty lépe než dominantní náhrdelník s drahými kameny.

Šperky, které jsou vyrobeny nejen z drahého kovu, ale také diamantu, se mohou stát součástí rodinného dědictví. Diamanty budou totiž vždycky v módě. 

Zdali máte v úmyslu zakoupit šperk či diamanty jako investici, měli by jste se před nákupem poradit s odborníky. Né každý šperk s diamanty je vždy výhodnou investicí.