Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svatba v Rusku I

Zdálo by se, že svatební rituál, který spojuje dva zamilované lidi v manželském svazku, kde snoubencům, novomanželům a později právoplatným manželům jejich lásku a slib, který si vzájemně dali, připomíná pár snubních prstenů a jeden prstýnek zásnubní, je všude na světě zhruba stejný. 

Ve skutečnosti se ale najdou rozdíly, někdy více jindy méně zásadní, které zcela mění charakter svatebního obřadu a odrážejí tradice té či oné země nebo kraje, kde se dva zamilovaní rozhodnuli vyměnit si prstýnky a nechat se oslňovat jejich leskem a září už jen a jen společně. 

Pojďme se společně vypravit do země, která je v představách mnoha lidí zosobněním zimní pohádky. Romanticky mrazivá zima je dokonalým pozadím pro kouzelnou svatbu. Vždyť co může být kromě rozkvetlých stromů, květin a omamně hřejivých slunečních paprsků lepší svatební dekorací než právě rampouchy, zamrzlá řeka, bílé mraky na vysoké obloze barvy kouře, torza stromů pokrytá jinovatkou, pára u úst při vyslovení toho napjatě očekávaného „ano“ a prsty zčervenalé mrazem, když je na ně navlékán snubní prsten s kamenem stejně blyštivým jako čerstvě napadaný sníh? 

Rusko je splněným snem a cílovou destinací svatby všech, kdo touží ozvláštnit standard klasické svatby, jak ji známe z České republiky. Pokud se ale do země, která se rozkládá na dvou kontinentech, nechcete vypravit přímo, abyste navlékli zásnubní prsten svému partnerovi nebo partnerce, zkuste to alespoň prostřednictvím svatebních tradic, které nesmí na žádné pravé veselce, která se v Rusku odehrává, chybět. Rusko je velká země a nebývalou rozlohu jeho plání, kopců, řek, jezer a hor odráží i samotná svatba. Ta totiž bývá enormně velká, oslavuje se tak skutečně ve velkém. Jediným limitem a brzdou v oblasti příprav svatebního veselí, hostiny, šatů a snubních a zásnubních prstenů jsou finanční možnosti nevěsty a ženicha či jejich rodin.