Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Tipy a triky, jak vybrat zásnubní a snubní prsteny III

Máte radši platinu, zatímco vaše drahá polovička upřednostňuje zlato? Pokud se s partnerem nebo partnerkou neshodnete na výběru stejného prstenu, tak rozhodně nezoufejte, nikde není psáno, že snubní prsteny musí být úplně stejné.

Tak jako se od sebe liší dva lidé a manželství je sérií kompromisů, tak ani dva snubní prsteny nemusí být úplně shodné. Zkuste hledat kompromisy i tady. Lze například vzácné kovy zkombinovat tak, aby výsledek odpovídal představám oběma. Nejdůležitější stejně nakonec bude, aby se prsten líbil tomu, kdo ho bude nosit a že patříte k sobě, přesto, že to není na první pohled zřejmé, může být vaším malým předsvatebním tajemstvím.

Klíčem ke správnému výběru snubních prstenů je totiž hlavně jejich podoba, ať už jakákoliv, která bude odrážet váš individuální styl. Stačí vybrat jen zcela nepatrný detail, kterým prsteny přivážete k sobě. Může to být stejně barevný kamínek, rytina nebo barva kovu. Tato decentní souhra vykouzlí z prstenů skutečný pár. Pokud už jste si vybrali materiál, barvu, rytí a shodnuli se na detailech, je na čase začít přemýšlet o rozpočtu. Někdo raději investuje do velkolepé svatební hostiny, nezapomenutelné oslavy se spoustou hostů, květin, jídla, pití a hudby a jiný peníze vloží do prstenů, které vám zůstanou do konce života. Ať už plánujete malou či velkou svatbu, počítejte s tím, že svatební prsteny spolknou asi tři procenta vašeho celkového rozpočtu na její organizaci.

Ale hlavně vždy si udržujte svůj styl. A to i v případě nákupu tak tradičního šperku, jakým je snubní prsten. Jaký význam by mělo nosit prsten, který se vám nebude líbit, nebo vás někde tlačí? Pohodlí je základ, nepřemýšlejte o snubním prstenu jako o věci, kterou hned druhý den po svatbě zrána odložíte na stůl, protože je vám jeho nošení nepohodlné nebo prsten považujete nepraktický z hlediska výkonu vašeho povolání nebo sportu. Vybírejte zkrátka takový, který perfektně sedne všem vaším potřebám a přáním a buďte si jisti, že jako se najde pro každé zboží kupec, tak pro každého ženich a nevěstu se najde ten vhodný, dokonalý prsten.