Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Tipy na dárky ke dni matek, které opravdu potěší

 

Láska ukrytá ve šperku

Je spousta způsobů, jak své mamince dát najevo, že si jí vážíte. Někdo sází na tradiční karafiáty, které za symbol dne matek považovala i jeho zakladatelka Anna Jarvis. Jiní zase volí sladkou cestu a dávají přednost výběrovým bonboniérám či zákuskům. Pokud máte pocit, že si vaše maminka zaslouží něco víc než jen květiny nebo čokoládu, vyberte jí šperk. Jako inspirace vám poslouží náš výběr plný prstenů, náušnic i náhrdelníků vhodných právě pro tuto milou příležitost.

 

 

Šperky se srdíčkem

Napadá vás něco více tematického ke dni matek než šperky s motivem srdce? Naše zákaznice je milují a věříme, že nadchnou i vaši maminku. Velký úspěch u nás sklízí něžné náušnice ve tvaru srdce zdobené brilianty, stejně jako srdíčkový prsten z bílého, žlutého či růžového zlata. Srdíčkový přívěsek ze třech barevných variací zlata je ideální volbou v případě, že hledáte šperk v zajímavém provedení.

 

Náušnice L071 Přívěsek L032 Prsten L013

 

Šperky na jaro i léto jako stvořené

Rádi byste pořídili šperk, který se bude dokonale hodit k aktuálnímu ročnímu období? Probouzející se přírodu a kvetoucí stromy nádherně umocní přepychové květinové náušnice poseté brilianty i rubínový prsten zdobený okvětními lístky. O rozjasněný dekolt se postará náhrdelník se třpytivou kytičkou v barvě letního zapadajícího slunce.

 

Náušnice L023 Prsten L073 Náhrdelník L014

 

Náhrdelník řekne víc než tisíce slov

Vsaďte na personalizovaný náhrdelník a ukryjte do šperku vše, co máte na srdci. Do medailonku můžete nechat vyrýt věnování, svůj datum narození nebo jakýkoliv milý vzkaz. A protože srdíček není nikdy dost, zahrnuli jsme do výběru i dva láskyplné náhrdelníky z bílého zlata. Který z nich je vaším favoritem?

 

Přívěsek L078 Náhrdelník L046 Přívěsek L036

 

Darujte společně strávený čas

Říká se, že to nejlepší, co někomu můžete darovat, je svůj čas. Pozvěte maminku do její oblíbené kavárny na něco sladkého nebo ji vezměte na dobrý oběd. Že už si ani nevzpomínáte, kdy jste naposledy prožili společné chvilky plné zábavy a dlouhých rozhovorů? Pak doporučujeme, abyste společně vyrazili na prodloužený wellness víkend nebo třeba do hor – při zdolávání horských hřebenů konverzace odsýpá tak nějak rychleji a možná se dozvíte spoustu věcí, o kterých jste doposud neměli ani tušení. :)

 

       

Navštivte pobočky Rýdl

 
 

 

 

VYBRAT ŠPERK

Prečtěte si také: