Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Trendy podzim - zima 2023/2024

Barevné kameny

Hravé šperky s drahokamy v odstínech žluté, oranžové, zelené nebo růžové rozzáří pochmurné podzimní dny a budou ladit s těmi barevnými a slunečnými.

 

Vsadit můžete na žluté či růžové zlato, jejichž teplé odstíny se k barevným kamenům náramně hodí. 

blog trendy 800_1(1).jpg

Náušnice Colour Giselle bílé zlato Náušnice Colour Giselle bílé zlato Náušnice Colour Giselle bílé zlato Náušnice Colour Giselle bílé zlato
Náušnice Colour Giselle bílé zlato
20 950 Kč
Náhrdelník Calista růžové zlato Náhrdelník Calista růžové zlato Náhrdelník Calista růžové zlato Náhrdelník Calista růžové zlato Náhrdelník Calista růžové zlato
Náhrdelník Calista růžové zlato
28 200 Kč
blog trendy 800_3.jpg

Ledově chladné bílé kovy

Přestože klasické žluté či růžové zlato zažilo v posledních letech opravdový boom, módní značky se vracejí i k bílým kovům. Šperkem z bílého zlata tedy rozhodně nic nezkazíte.

 

Pokud si chcete pořídit prstýnek, doporučujeme zvolit platinu. Kov bílé barvy, který vám zaručí, že vám šperk vydrží o mnoho déle než pár sezón.

Náušnice Emma bílé zlato
Náušnice Emma bílé zlato
21 720 Kč
Novinka
Prsten Zoe platina Prsten Zoe platina
Prsten Zoe platina
16 690 Kč

Osobité chevron prsteny

Trendem podzimu a zimy budou také osobité prsteny, nejvíce pak tzv. chevron prsteny, které se vyznačují svým typickým tvarem do špičky. Dají se nosit jako snubní, ale i jako klasické prstýnky.

 

Lze je různě kombinovat, vrstvit a nosit na libovolném prstu. Jsou velice oblíbené i jako snubní prstýnky, do jejichž špičky zapadne briliant na zásnubním prstýnku.

blog trendy 800_2.jpg

Snubní prsteny 018 žluté zlato
Snubní prsteny 018 žluté zlato
28 270 Kč
Snubní prsteny 470 růžové zlato
Snubní prsteny 470 růžové zlato
22 270 Kč
blog trendy 800_4.jpg

Tenisové náramky

Tenisové náramky se v roce 2023 dostávají opět mezi nejstylovější kousky, které nepatří už jen na plesy a slavností příležitosti, ale naopak je můžete nosit denně.

 

Luxusní šperk lze kombinovat s dalšími jemnými náramky či hodinkami. Do třpytu tenisového náramku se musí zamilovat snad každá žena. 

Tennis – náramek tenisový žluté zlato
Tennis – náramek tenisový žluté zlato
130 910 Kč

Perly

Perly dominují trendům ve šperkařství již posledních několik sezón. Nejinak tomu bude i letos na podzim a v zimě. Moderní budou letos výrazné černé nebo tahitské perly.

 

Kombinovat je můžete s brilianty usazenými v bílém zlatě. Tak perfektně vynikne kontrast použitého kovu a tajemné perly. 

blog trendy 800_5.jpg

Náušnice Pearl Classic with Stones bílé zlato Náušnice Pearl Classic with Stones bílé zlato Náušnice Pearl Classic with Stones bílé zlato Náušnice Pearl Classic with Stones bílé zlato
Náušnice Pearl Classic with Stones bílé zlato
17 320 Kč
Prsten Pearl Cinderella bílé zlato Prsten Pearl Cinderella bílé zlato Prsten Pearl Cinderella bílé zlato Prsten Pearl Cinderella bílé zlato
Prsten Pearl Cinderella bílé zlato
17 650 Kč
blog trendy 800_6.jpg

Kruhy do uší

Kruhy by měla mít každá žena, která sleduje trendy, letos jsou však moderní hlavně ty třpytivé. Stylové jsou jak maličké kroužky, tak ty větší a výraznější. Brilianty dají tomuto šperku, který známe už léta, zcela nový rozměr. 

Náušnice Sparkling Circle žluté zlato
Náušnice Sparkling Circle žluté zlato
31 670 Kč
Skladem na prodejně
Náušnice Sparkle Náušnice Sparkle Náušnice Sparkle Náušnice Sparkle Náušnice Sparkle Náušnice Sparkle
Náušnice Sparkle
23 810 Kč