Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubní prsten na malíčku, aneb když se ženy zasnoubí samy se sebou

Dnešní svět je plný zvláštních fenoménů, pro které bychom v minulosti jen těžko hledali srovnání. Podivné je ale jen to, na co nejsme zvyklí. A to se může s vysvětlením rychle změnit. Jedním z takových úkazů je zásnubní prsten, který si žena či dívka nasadí sama.

Proč čekat na toho pravého, když většinu života jsme sami sobě tím nejlepším partnerem? Žádný budoucí ženich, ale žena sama by se měla milovat a na důkaz své nezávislosti si navléká na malíček malý zásnubní prstýnek, který se však ničím neliší od toho „skutečného“, který muž navléká ženě při zásnubách. Sociální sítě explodují pod přívalem informací a fotografií na téma zásnubního prstenu ženám pro ženy.

A co přesně tedy za tímto malým, sice nepříliš výrazným, zato ohromně důležitým šperkem stojí? Zásnubní prstýnek nošený na malíčku je symbolem věčné lásky, sebeúcty, odvahy jít proti proudu, milovat sama sebe.

Nejen teenagerky, ale i zralé ženy podléhají kouzlu tohoto drobného zásnubního prstenu. Naposledy se do klubu žen milujících samy sebe zařadila modelka Adriana Lima. Ta na svůj Instagram umístila fotografii, na níž si zakrývá ústa prstem ozdobeným zásnubním prstenem.

Brazilská modelka sice prsten svědčící o tom, že nepotřebuje o lásce ujištění od nikoho jiného, navlékla na prsteníček, k fotografii ale připsala, že se jedná o symbolický zásnubní prsten, který vyjadřuje oddanost jí samotné a hledání štěstí. „Vzala jsem si sama sebe...a ano, jsem stále single“, připsala pod obrázek, na němž se leskne prsten ozdobený kameny.

Zásnubní prsten si na malíček společně nasazují kamarádky, či matky s dcerami. Tento zásnubní prsten tak reprezentuje přátelství, svobodu, ale hlavně odhodlání mít ráda samu sebe navzdory všemu a všem. Samozřejmě to neznamená, že je s tradičními zásnubami a prsteny, které k nim patří, konec, zásnubní prstýnky pro ženy od žen jsou paralelním proudem, který klasické zásnubní rituály nijak nenabourává.

Ale ať už kupujete prstýnek někomu, koho milujete nebo jen pro vlastní potěšení, jedna věc je jistá. Krása a preciznost prstenů. Ta je totiž vždy dokonalá a prsten vypadá nádherně na každé ruce.