Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubní prsteny a 3D tisk

Říká se, že není nic nového pod sluncem a že už tu všechno jednou bylo. Nejinak je tomu jistě i v případě jedné z nejstarších lidských tradic, rituálu, který doprovází lidstvo od chvíle, kdy jsme pod vlivem civilizačních zvyků začali uzavírat sňatky a vytvářet tak malé jednotky, které nazýváme rodina. Rodině a jejímu zakládání ale obvykle předchází manželství a na počátku manželství je zase svatba. A před svatbou? Zásnuby.

Zásnubní rituál k nám promlouvá hlasem našich předků, a přesto, že jednotlivé úkony v rámci něj měníme jen pomalu, jedno změnit můžeme dost radikálně. A to hned jednu z nejdůležitějších součástí zásnub – zásnubní prsten. Prsten ze zlata, nebo platiny s některým z drahých kamenů, podle finančních možností budoucího ženicha – zdálo by se, že se tu nedá nic vylepšit. Ale doba míří neúprosně vpřed a tak to, co se nám včera zdálo jako moderní novinka, je dnes zastaralé a přežité.

To jistě neplatí o drahých kovech, polodrahokamech nebo snad dokonce diamantech (vždyť diamanty jsou přeci věčné), ale pravdou zůstává, že vždy je co vylepšovat a vývoj se nevyhýbá ani zásnubním prstenům. Poslední novinkou nejen v oblasti šperků a trendem v oblasti snubních a zásnubních prstenů pro ty, kdo se nebojí riskovat a odlišovat se v detailech, je 3D tisk. Vlastně vše zůstává při starém, protože klient, budoucí ženich a nevěsta, kteří vybírají šperky na zásnuby či svatební obřad, si vyberou materiál včetně kamenů na oba prsteny – zásnubní i snubní. Návrh není pouze virtuální, je možné si skutečné materiály v různých tvarech vyzkoušet fyzicky, tedy je možné si snubní či zásnubní prsten přímo nasadit na prst a okusit, jaký je to pocit.

Poté co si budete absolutně jisti s jeho designem i tvarem prsten vyrobíme z Vámi požadovaného materiálu a osadíme vybranými kameny. O nic nebudete ochuzeni, právě naopak. A ani by to nebylo správné, vždyť prsten, to je investice nejen finanční, ale především emocionální a je tedy třeba dopřát zákazníkovi kontakt s jeho, nebo jejím vysněným produktem, kterým je v tomto případě prsten, který stvrdí vzájemnou lásku obou snoubenců.