Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubní prsteny a parfém? Užijte si osudový okamžik všemi smysly

Zásnuby nejsou jen symbolickým příslibem svatby a tedy i manželství, ale hlavně vyjádřením lásky, důvěry, porozumění a naděje, že v budoucnosti se dva milující se lidé budou spoléhat jeden na druhého.

V naší moderní době zásnuby rovněž vnímáme jako možnost obdarovat ženu šperkem. Zásnubní prsten jí zůstane až do konce života, ale vzpomínku na onen šťastný den, kdy na tu známou osudovou otázku řekla ano, lze uchovat různými způsoby.

Samozřejmě, že různá výročí, každoroční oslavy, jsou krásným připomenutím toho, jak vlastně zásnuby probíhaly. I fotografie víceméně zachytí momentku ze zásnub, zvláště podaří-li se zachytit nějaký krásný okamžik. Vzpomínku na chvíli, kdy si na prst nasadila zásnubní prsten lze ale uchovat i prostřednictvím vůně.

Jakkoliv neuvěřitelné se to může zdát, vůně nám často připomenou mnohem více, než jen barvy a tvary, jako tomu bývá na fotografiích. Pomohou nám vzpomenout si na emoce a pocity a to je na nich to krásné. A proto je skvělým nápadem zkombinovat darování zásnubního prstenu společně s dárkem v podobě luxusního parfému. A to nejlépe takového, který v případě, že se ženě trefíte do vkusu, lze kupovat opakovaně a darovat jí ho opět v případě výročí zásnub. A jaký parfém vybrat? Který se nejlépe hodí ke konkrétnímu zásnubnímu prstenu?

Univerzální návod neexistuje. Zlatý prsten, jeho třpyt a bohatý lesk lze podtrhnout vůní exotických dřevin, klasiku ve formě stříbra s lesklým kamenem perfektně doplní květinové vůně a elegantní bílé zlato, jeho jemnost a něžný vzhled je možné doprovodit vůní ovoce či bílých květů.

Ale záleží hlavně na vkusu a oblíbené vůni vaší snoubenky. Pokud se vám ale podaří vybrat dobře, budete ten vzácný okamžik vnímat ještě více smysly a vychutnáte si ho naplno.