Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnuby a jaro

Přichází doba jara, tedy romantické období, které přímo vybízí k tomu požádat svou vyvolenou o ruku. Pokud plánujete vyrazit do přírody, kde za pár týdnů bude již všechno v rozpuku, je velice vhodné začít s vybíráním zásnubního prstenu již nyní. 

Zásnubní prsteny je totiž vhodné vybírat s dostatečným časovým předstihem – vyhnete se tak zbytečnému stresu. Několikrát si projděte nabídku zásnubních prstenů, zda tam náhodou neuvidíte ten pravý prsten pro vaši přítelkyni. Je pravda, že většina mužů nerozeznává detailní rozdíly u jednotlivých kousků. V očích muže jsou jednotlivé prvky na zásnubních prstenech prakticky nedůležité. Ovšem ženy si těchto detailů všímají, moc dobře vědí, že právě tyto detaily tvoří šperk.  Pro jednou – při hledání zásnubního prstenu, je proto vhodné se zaměřit i na tyto detailní prvky a věnovat jim při výběru dostatečnou pozornost.

Jednotlivé části – zdobení zásnubního prstenu, tedy to, jakým způsobem jsou upevněny do struktury zásnubního prstenu drahé kameny, kolik těchto kamenů se na prstenu vyskytuje a v neposlední řadě, z jakého kovu je prsten zhotoven, jsou ty nejdůležitější věci, na které je potřeba se zaměřit. 

Předání zásnubních prstenů na jaře ukazuje na romantickou duši nejen muže, ale především také ženy, pro kterou je prsten určen. Dá se tedy předpokládat, že vhodným šperkem bude jemně zdobený zásnubní prsten, který každá romantická duše ze srdce ocení. 

Na jaře lze vybrat pro zásnuby i venkovní prostory, jakýkoliv park či vyhlídka nad městem k žádosti o ruku přímo vybízí.