Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnuby ve Veroně: Giardino Giusti

Každý zamilovaný pár se dříve, či později (i když je pravda, že u některých k tomuto rozhodnutí nikdy nedojde) ocitne před rozhodnutím, které předurčí budoucnost obou zúčastněných. Svatba? Ale ještě před ní by mělo dojít k zásnubám.

Výběr, zakoupení a nasazení zásnubního prstenu na ženinu ruku by měl být první krok ke společnému životu, který do roka a do dne stvrdí svatba. Ale nepředbíhejme událostem a vraťme se zpět k zásnubnímu rituálu, který má tak jako každý jiný rituál, svá pevná pravidla. Na zásnuby je třeba se dobře připravit. Prsten s kamenem pro budoucí snoubenku je samozřejmostí, ale co dál?

Důležitou úlohu hraje také celková nálada, která při zásnubách vládne. A aby tato zásnubní atmosféra byla romantická, trochu vážná, trochu odlehčená, ale hlavně příjemná, je třeba pro žádost o ruku vybrat dokonalé místo. A které to je? Přece to, při vyslovení jehož jména každému vytane na mysli slovo láska, romantika a také jedna velká tragédie. Italská Verona dokonale splňuje všechny požadavky. Kdo se zasnoubí ve Veroně, měl by být pod věčnou ochranou Romea a Julie. Kde tedy před ženu pokleknout, kde jí nasadit zásnubní prstýnek? Které konkrétní kulisy vybrat, aby zásnubní prsten skončil na ženině prstu a ne zpátky v krabičce?

Giardino Giusti je tím pravým místem pro zásnuby. Jedná se o komplex perfektně udržovaných zahrad z patnáctého století. Renesanční vila je obklopena romantickým parkem s altánem, věží, bludištěm i oranžérií. Záleží tedy jen a jen na vás, kde před svou vyvolenou pokleknete a z krabičky vyndáte zásnubní prsten, který ji budete moci nasadit na prst. Zahrady jsou rozděleny do dvou částí, z nichž ta horní oplývá vskutku nádherným výhledem na město. Zásnubní prsten lesknoucí se na pozadí azurové řeky protékající městem, věží i stěn paláců je perfektní kombinací, které neodolá žádná žena.