Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Silvestr 2018: Vylaďte svůj outfit k dokonalosti pomocí šperků

Co si obléct na letošní Silvestr?

Vezmeme to hezky popořadě. Ještě, než se pustíme do výběru šperků, odhalíme vám, jaká móda letos vládne novoročním oslavám. Co se týče materiálů, hlavní role se ujme samet. Hitem se tak stanou sametové šaty, ale i saka různých střihů i délek. Ovšem ani letošní Silvestr se neobejde bez lesklých materiálů, takže pokud si brousíte zuby na třpytivé šaty nebo kostýmek, směle do toho. Silvestrovským outfitům vévodí tradiční stříbrná, černá, vínová i smaragdově zelená barva.

Pozor na dresscode

Silvestr sice přímo vybízí k tomu proměnit se v extravagantní bytost, nicméně vždy záleží, kam se na oslavu chystáte. Na běžný večírek nebo soukromou oslavu v přáteli se klidně oblečte výstředněji, pokud se však vydáte do vyšší společnosti, dost možná vás čeká jasně daný dresscode. Na formálnějších událostech se mnohdy jedná o dresscode zvaný black tie. Pro pány to neznamená černou kravatu, nýbrž smoking, dámy by měly přijít v dlouhé večerní toaletě, případně v koktejlkách.

Čím více flitrů, tím méně šperků

A nyní se konečně dostáváme ke šperkům, jelikož právě ony z vás udělají bohyni každé silvestrovské party. Přestože se jedná o Silvestr, vybírejte šperky s rozvahou, ať nevypadáte jako vánoční stromeček, který si odskočil trochu se pobavit. Třpytivé šaty s flitry doplňte pouze jednoduchými náušnicemi nebo několika prstýnky. Náhrdelník nechte raději doma, jinak šaty přebijete.

S diamanty budete zářivější než ohňostroj

Existuje něco víc silvestrovského než právě oslnivé diamanty? Jen těžko! Pokud jste diamantům doposud odolávaly, pak je začátek nového roku tou pravou chvílí, abyste se konečně oddaly jejich kráse. Nezáleží, zda si je vezmete zářivým šatům nebo k černému overalu, vždy budou vypadat úchvatně, stejně jako tyto nepřehlédnutelné diamantové náušnice čtvercového tvaru. Rádi vám s výběrem diamantového šperku pomůžeme, stačí se zastavit na některé z našich poboček v Praze, Brně nebo Bratislavě.

silvestr

Pokud hodláte zakončit tento rok v šatech nebo halence s kratším rukávem, nezapomeňte ozdobit své zápěstí náramky. Neotřelého efektu docílíte kombinací různých typů náramků i odstínů kovů, třeba růžového a bílého zlata, které vypadá úžasně na diamantovém náramku s motivem karmy.

naramek bile zlato

Čas na šperky s drahokamy

Možná jste si všimli, že v obchodech se to hemží party šaty i kostýmky v barvě rubínu a smaragdu. A kdo jiný ze čtveřice našich královských drahokamů umocní krásu těchto barev více než právě rubín a smaragd? Pokud vašemu silvestrovskému outfitu něco schází, tak právě prsten se smaragdem nebo zlaté náušnice s rubínem.

sperky s drahokamy

A protože u dalších článků se s vámi "uvidíme" až v dalším roce, tak vám za celý tým Rýdl přejeme do nového roku spoustu lásky, zdraví, pohody a radosti z nových šperků <3. Jsme si jistí, že další rok bude ještě zářivější než tento :).

Přečtěte si také:

Náušnice jako základ šperkovnice. Které v ní nesmí chybět?

Víte, čím se odlišují zirkony od diamantů?