Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svatební trendy 2021: Na co se těšit?

Čeká vás v příštím roce váš svatební den? Pak se vám možná bude hodit špetka inspirace ze svatebních magazínů, které už ohlásily trendy pro nadcházející svatební sezónu. Přečtěte si, v jakém duchu se ponesou svatby v roce 2021.

Unsplash.com

Svatební šaty: Moderní krajka i netradiční barvy

Kolem svatebních šatů se každý rok točí desítky trendů, ne všechny jsou však nositelné. V příštím roce budou svatebním salonům vévodit šaty s rozmanitými siluetami, výraznými rukávy, hluboce vykrojenými zády nebo nepřehlédnutelnými mašlemi. Svatební šaty budou zkrátka příští rok všechno jen ne obyčejné. Ať už vsadíte na trendy nebo dáte přednost nadčasové klasice, třpytivé náušnice podtrhnou půvab každé nevěsty.

 

Trendy místo? Pod širým nebem

Svatební veselky pod širým nebem jsou oblíbené už pár let. Pokud i vy plánujete svatbu na zahradě nebo venku, zkuste se poohlédnout po půjčovně svatebních párty stanů. Takový stan vás jednak ochrání před rozmary počasí, a hlavně poskytne perfektní kulisy pro nápaditou výzdobu přesně podle vašeho gusta. Za oceánem už si tento trend oblíbili a například na Pinterestu najdete pořádnou porci inspirace, jak takový svatební prostor vyzdobit.

Unsplash.com

Buďte eco-friendly

Udržitelnost je téma, které protíná každou část našeho života. I váš velký den by měl být plánovaný s ohledem na přírodu. Je to trendy a ještě ušetříte. Svatební oznámení a pozvánky, menu, jmenovky nebo program svatebního dne – to všechno můžete nechat vyrobit z recyklovatelného papíru. Nekupujte zbytečně tunu svatebních dekorací nebo stovky řezaných květin. Raději stoly ozdobte drobnými kvítky v květináči. Vyvarujte se také jednorázovým plastům nebo zbytečnému plýtvání.

Malé svatby mají šmrnc

Ano, ty tam jsou velkolepé a okázalé svatby, na které se sjeli známí i méně známí ze všech koutů země. Rok 2021 bude ve znamení komorních svateb, kdy si snoubenci řeknou své ano v úzkém kruhu rodiny a přátel. Že je to váš případ? Inspirujte se v našem článku tipy, jak uspořádat malou svatbu. 

Nepřehlédnutelná svatební výzdoba

Počet svatebčanů se možná v příštím roce sníží, u dekorací to však bude přesně naopak. Čím větší a nápaditější výzdoba, tím lepší – obrovské kytice s lučním kvítí, nepřehlédnutelné nástěnné tabule nebo obrovská slavobrána z březového proutí. Mějte na paměti, že nepřehlédnutelné nutně neznamená kýčovité. Stejně jako letos i v příštím roce bude trendy jednoduchost, osobitost a soulad s přírodou.

 

Lokální květiny

Pugéty, kvítí a květiny všeho druhu jsou neodmyslitelnou součástí každého svatebního dne. Kytice podtrhne půvab nevěsty, ozdobí stoly i prostor pro svatební hostinu. Jednoznačným trendem v příštích měsících budou lokální květiny. Žádné růže nebo hortenzie z holandských skleníků, ale kvítka z českých luk a hájů.

Unsplash.com

Svatební trendy jsou pomíjivé, kdežto svatební den je jen jeden. Módní tipy jsou tak sice skvělou inspirací, váš velký den by měl být ale přesně takový, jaký jste si ho vysnili vy. Stejně jako snubní prstýnky, které vám vzájemné ano budou připomínat na věky věků.

 

VYBRAT ŠPERK