Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

TOP 10 našich nejprodávanějších snubních prstenů

Máte před svatbou a nemáte ještě konkrétní představu, jak budou vypadat vaše snubní prstýnky? Inspirovat se můžete tím, co se líbilo našim zákazníkům v posledních letech. Představujeme 10 našich nejoblíbenějších modelů snubních prstenů.

snubní menší blog.jpg

Oblíbené snubní prsteny z bílého, žlutého i růžového zlata

Snubní prsteny Rýdl si přijďte osobně prohlédnout a vyzkoušet na naše prodejny v Praze, Brně a Bratislavě nebo si je objednejte přímo na našem e-shopu www.prsteny.cz.

Modely snubních prstenů vyrábíme z různých materiálů – bílé zlato, žluté zlato, růžové zlato, platina či palladium

1) Něžné briliantové snubní prsteny

Mezi nejoblíbenější dámské snubní prsteny patří modely 461, 460, které jsou velmi podobné – liší se svou šířkou, nebo například model 430dvoumilimetrový oblý kroužek, který zdobí 10 briliantů.  Nejjemnějším kamínkovým prstýnkem z naší nabídky je model 419 o šířce 1,5 mm.

 

Pánské snubní prsteny u těchto modelů jsou jednoduché, lesklé, bez zdobení či kamínků a šířka se pohybuje od 2 mm do 4 mm.

 

top 10 snubní_1(1).jpg

Tyto prsteny jsou zdobené jemnými brilianty poskládanými v řadě, nejčastěji o šířce od 1,7 mm - 2,2 mm, například snubní prsten 336, kde jsou krásně odhalené brilianty.

 

Díky tomu vypadají nádherně, když se nosí i se zásnubním prstenem na jednom prstu. Jeden diamant v zásnubním prstenu díky řadě jemných kamenů na snubním prstenu více vynikne.

2) Zajímavě zdobené snubní prsteny

Mezi TOP 10 nejprodávanějších snubních prstenů Rýdl také patří snubní prsteny 293 a snubní prsteny 442. Model 293 vás okouzlí zajímavě řešeným zdobením dámského prstýnku. Lesklá obroučka se rozděluje na dvě elegantně se proplétající části. Jednu z těchto částí jsme osázeli třpytivými kameny. Pánský prsten je jednoduchý právě proto, aby dal vyniknout tomu dámskému. Je 3,5 mm široký, což je šířka, která je u pánů velmi oblíbená.

 

Dámský prstýnek 442 je v romantickém stylu, který si spousta našich zákaznic ihned zamilovalo. Jemně zdobený dámský prstýnek doplňuje pánský prsten se zkosenými hranami, což vyhovuje pánům, kteří nechtějí jen „obyčejný“ kroužek.

top 10 snubní_2.jpg

3) Klasické snubní prsteny s kamínky

Klasické snubní prsteny mají větší šířku, většinou od 3 mm do 6 mm. Povrchová úprava prstenů může být lesklá či matná, vyrábíme je i v různých barevných kombinacích a některé jsou ozvláštněny zajímavým zdobením. Dámské prsteny jsou osazeny brilianty, pánské mají často nějaké drážky a jsou v kombinaci matu a lesku.

top 10 snubní_3.jpg

Oblíbený je například model 126 nebo 380.

4) Klasické snubní prsteny bez kamenů

V posledních letech jsou oblíbené i tyto klasické snubní prsteny, které nemají žádné zdobení. Jsou ideální pro všechny minimalistické duše a pro ty, kteří chtějí mít totožné prsteny. A proč jim říkáme klasické? Dříve byly snubní prsteny bez kamenů zcela běžné, drahými kameny se začaly zdobit až později.  Hladký snubní prsten na ruce krásně doplní zásnubní prstýnek s diamantem a je také ideální do kombinace s více kamínkovými zásnubními prsteny – např. modelem LOVE 094.

 

Mezi naše nejprodávanější modely klasických prstenů patří snubní prsten 913 a snubní prsten 914. Obroučka modelu 914 má šířku 4 mm, proto není příliš pohodlné nosit zásnubní a snubní prsten na jednom prstu. Zajímavě vypadají i tepané snubní prsteny 463, které vás zaujmou na první pohled.

top 10 snubní_4.jpg

Který z našich 10 TOP snubních prstenů vás zaujal nejvíc? Máte speciální požadavek prstýnku vyrobeného přímo na míru? To není žádný problém. Ozvěte se nám a společně najdeme řešení.

Ideální je přijít si snubní prsteny osobně prohlédnout a vyzkoušet na naše prodejny v Praze, Brně a Bratislavě, kde vám s výběrem poradíme a vyzkoušíme vám správnou velikost prstenů. Lze je také objednat přímo na našem e-shopu www.prsteny.cz. Modely snubních prstenů vyrábíme z různých materiálů – z bílého, žlutého, růžového zlata, platiny či palladia.

 

Rovněž není problém zkombinovat dámský a pánský snubní prsten různých modelů, barev či materiálů. Těšíme se vás osobně v jedné z našich prodejen Rýdl, kde vám rádi poradíme. V případě zájmu si můžete vytvořit i rezervaci na prodejně. Pokud máte nějaké dotazy, lze nás kontaktovat na telefonním čísle + 420 222 221 895 či napsat email na info@prsteny.cz.