Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Ze světa šperků: Největší trendy roku 2020

 

Barevné šperky

Pokud vám už vaše šperky připadají trochu fádní, vneste do nich trochu barev. Přehlídková mola letos v rámci šperků zažila přímo explozi barev – k vidění byly nejrůznější barevné kombinace, drahokamy i květinové motivy. Těm z vás, kteří se bojíte experimentovat a raději zůstáváte u klasiky, doporučujeme prohlédnout si šperky s akvamarínem. Nebo dát alespoň šanci prstenu se smaragdem, jehož uklidňující zelená barva se pro jaro perfektně hodí.

 

Prsten L073 Náhrdelník L082  Náušnice L093

 

Perlové šperky

 

Perlové šperky jsou nadčasové a z módy zatím doposud nevyšly, avšak počínaje jarem 2020 jejich popularita výrazně stoupne. Světoví návrháři předvedli šperky zdobené perlou ve všech možných variantách – od visacích náušnic s jednou perlou až po extravagantní perlové náušnice, které připomínají spíše náhrdelník. Jedno je však jisté, nejvíce to perlám sluší v kombinaci se žlutým zlatem.

 

   
     

 

Kouzlo minimalismu

Minimalismus hýbe světem a dle posledních kolekcí známých i méně známých návrhářů je zřejmé, že i tím šperkařským. Bohatě a složitě zdobené šperky střídají jednoduché tvary, čisté linie a decentní zdobení. Propadnout kouzlu minimalistických šperků je snadné – dají se velmi snadno kombinovat a vrstvit, hodí se na běžné nošení, ale i na pracovní schůzku a jsou nadčasové.

 

Prsten L014 Náhrdelník L002 Náušnice L026

 

Sólo náušnice

 

Stává se vám často, že ztrácíte náušnice? V tomto roce si z toho vůbec nemusíte dělat hlavu. Tedy jen v případě, že se nejedná o luxusní diamantové náušnice z bílého zlata, které jste dostaly od svého partnera k výročí J. Rok 2020 totiž přeje zcela netradičnímu trendu, kdy si cíleně vezmete pouze jednu náušnici. Outfity se sólo náušnicemi dominovaly přehlídkám světových designérů, jako jsou například Marc Jacobs nebo Prabal Gurung.

 

Maxi kruhy

Kruhové náušnice z trhu nikdy tak úplně nezmizely, jejich hlavní období slávy už ale pominulo. Letos kruhové náušnice hlásí návrat, a rovnou ve velkém – hitem se totiž stanou masivní kruhové náušnice obřích rozměrů.

 

Na nové trendy myslíme i u nás ve zlatnictví Rýdl, proto vás pravidelně zásobujeme novými modely a designy šperků, které jsou mezi tradičními kousky příjemným osvěžením. Který z trendy šperků si vyberete vy?

 

       

Navštivte pobočky Rýdl

 
 

 

 

VYBRAT ŠPERK

Prečtěte si také: