Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Dárek k promoci: Jak nejlépe odměnit čerstvého absolventa?

 

Po probdělých nocích, litrech kávy a několikaročním ležení v knihách, kdy absolvent konečně získá akademický titul, si odměnu v podobě dárku bezesporu zaslouží. Jaký typ dárku se pro takovou příležitost hodí? V některých rodinách je pravidlem, že za úspěšné dokončení vysoké školy se kupují auta, dovolené nebo luxusní hodinky. Ruku na srdce – auto jistě za ty roky dřiny potěší každého, ale většina lidí rozhodně nestuduje jen kvůli tomu, aby na konci svého studia obdržela drahý dar.

Při výběru vhodného dárku na to myslete a nemějte obavy z toho, že by šperk, krásné plnící pero či pozvánka na večeři nebyly dostačující. Dárek za promoci může být klidně i praktický, nebo vzpomínkový.

 

 

Šperk jako ideální dárek k promoci

Pokud chcete čerstvému absolventovi věnovat dárek, který mu vydrží mnoho let a radost z něj nevyprchá po měsíci, darujte mu šperk. Zejména pak vybíráte-li odměnu za státnice pro ženu, se vkusným klenotem rozhodně nešlápnete vedle. Nejprve se ale zamyslete, jaké typy šperků dotyčná nejraději nosí, nebo vyberte šperk, který si sama nepořídí, jako třeba:

 

Diamantové náušnice

Náušnice patří k nejoblíbenějším šperkům vůbec, ty diamantové navíc sluší každé ženě. Diamantové náušnice dokonale podtrhnou ženskou krásu a hodí se jak na běžné nošení, tak i formálnější události. V nabídce šperků Rýdl najdete nepřeberné množství diamantových náušnic – doporučujeme však zaměřit se ideálně na diamantové náušnice pecky, které jsou jednoduché a elegantní.

 

Tip: Pokud chcete do náušnic investovat méně peněz, můžete místo diamantů zvolit cenově dostupnější zirkony. Více informací o porovnání obou drahokamů se dočtete v článku Víte, čím se zirkony odlišují od diamantů?

Náušnice L090 Náušnice L018 Náušnice L062

 

Šperk s akvamarínem

Vybíráte-li šperk dámě, která si potrpí na opravdu speciální kousky, vsaďte na šperk s nebesky krásným akvamarínem. Akvamarín poslední dobou nabírá na popularitě a není se čemu divit – světlá barva tohoto drahokamu okouzlí každého.

 

Náhrdelník s akvamarínem Náušnice s akvamarínem Prsten s akvamarínem

 

Řetízek s rytinou

Jako šperk pro uchování vzpomínky na den státnic výborně poslouží řetízek s gravírovaným medailonkem. Do něj můžete nechat vyrýt například datum státnic, nebo třeba jakýkoliv osobní vzkaz. Vzpomínka na den, kdy absolventovi spadnul kámen ze srdce, v něm zaručeně pokaždé vyvolá pocit radosti, úlevy i hrdosti.

 

          
Náhrdelník L075      Medailonek ovál   Medailonek kulatý      

 

Zasloužený relax

Na tom, že studentská léta nejsou procházkou růžovou zahradou, se asi shodneme. Velká část absolventů tak po úspěšných státnicích netouží po ničem jiném než po zaslouženém odpočinku. Dejte dotyčnému možnost si oddychnout třeba prostřednictvím jednodenního wellness balíčku, nebo víkendového pobytu plného masáží, saunování a ozdravných terapií.

 

Zážitek

Dobrodružné povahy, které se vrhají do všeho po hlavě a jejich snem je skočit padákem z letadla, pak dozajista ocení dárek v podobě netradičního zážitku. Co třeba bungee jumping, jízda ve sportovním autě nebo poukaz na flyboarding?

 

       

Navštivte pobočky Rýdl

 
 

 

 

 

VYBRAT DÁREK

Prečtěte si také: