Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Chcete být originální? Vyberte si netradiční snubní prsteny

Máte pár měsíců do svatby a jste milovníci originality? Pak se své touhy po neotřelých věcech nevzdávejte ani při výběru snubních prstenů. Přinášíme vám tipy na netradiční snubní prsteny, díky kterým snadno vybočíte ze zajetých kolejí.

Snubní prsteny 312 kombinované bílé a růžové zlato

Snubní prsteny v netradiční barvě

Jako materiál pro své snubní prsteny lidé nejčastěji volí bílé či žluté zlato. To ale neznamená, že v této tradici musíte pokračovat i vy. Pokud se vám například líbí žluté, ale i růžové zlato, snubní prsteny kombinující oba materiály jsou pro vás jako stvořené. Nerozhodné povahy a zastánci skutečně netradičních šperků pak v naší nabídce ocení snubní prsteny z kombinace bílého, žlutého a růžového zlata. Přestože svatba bývá romantickou záležitostí a zpravidla jí vévodí bílá barva, nebojte se do svých snubních prstenů zakomponovat i tmavé barvy, pokud se vám líbí. Snubní prsteny s výplní z novoritu potěší nejen vyznavače minimalismu.

Snubní prsteny v netradičním designu

V klenotnictvích už málokdy narazíte pouze na hladké kroužky či snubní prsteny s jedním briliantem. Zlatnické řemeslo se neustále posouvá kupředu a ti, kteří chtějí uspět, musí také umět zaujmout a překvapit. Pokud vás při výběru snubních prstenů napadlo, že nechcete nosit celý život na prsteníčku, to, co polovina zeměkoule, pak jsou pro vás snubní prsteny v netradičním provedení ideální volbou. Prokažte svůj smysl pro nevšednost snubními prsteny se zajímavými detaily či zdobením.

Snubní prsten 443 z bílého zlata

Snubní prsteny v netradičním tvaru

Kdo říká, že snubní prsteny musí být kulaté? Doby, kdy partneři stvrzovali svou lásku a oddanost dvěma kroužky, jsou dávno tatam. Dnes si na své prsteníčky můžete vzájemně navléknout i snubní prsteny hranatého tvaru, které ještě navíc kombinují všechny tři druhy zlata. Dámský model jednoho z našich nejméně tradičních modelů zdobí devět jemných kamenů, díky nimž si je něžné pohlaví zamiluje ještě více. Vaše snubní prsteny se ale mohou i krásně vlnit – důkazem je neobvyklý model stávající ze 3 zvlněných kroužků, které do sebe vzájemně zapadají.

Snubní prsteny 293 z bílého zlata

 

Originální snubní prsteny na míru

Máte v hlavě jasnou představu o tom, jak by vaše snubní prsteny měly vypadat, nebo jste při čerpání inspirace narazili na jedinečné snubní prsteny, které jste doposud nikde nezahlédli? Pak stačí, když nám svůj návrh či fotku prstenů ukážete a my vám vyrobíme snubní prsteny přímo na míru.

 

 

Přečtěte si také: