Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Kolik utratit za snubní prsteny?

Uspořádejte si svatební priority

Výběr snubních prstenů je sice jedním z předposledních kroků při plánování svatby, avšak myslet na něj se vyplatí již na samém začátku. Částka, kterou za ně utratíte se totiž odvíjí zejména od vašich priorit týkajících se svatby. Asi tušíte, že ty se liší pár od páru, nevěsta od nevěsty. Zatímco jedna nevěsta si dopřeje své vysněné svatební šaty i snubní prsteny, ale hodlá ušetřit na dekoracích, jiná to může mít úplně naopak.

Prsteny vám zůstanou celý život

A to je naprosto v pořádku. Na druhou stranu snubní prsteny jsou dost často to jediné, co vám ze svatby kromě fotoalba zbyde, proto dává tolik párů přednost kvalitě, než aby se snažili za každou cenu na prstenech ušetřit na materiálu nebo drahokamech, jimiž se osazují převážně dámské snubní prsteny. Zamyslete se nad tím, co pro vás snubní prsten znamená teď a co pro vás bude znamenat třeba za deset let.

Pokud vám na snubních prstenech záleží a už teď se těšíte, až budou přesně podle vašich představ, nešetřete na nich. Nespokojte se se snubními prsteny z chirurgické oceli a nevnímejte zirkony jako výbornou alternativu diamantů. Za rok či dva, až zirkony ztratí svůj oslnivý lesk, pochopíte proč.

Nechcete šetřit na snubních prstenech? Ušetřete jinde

 

Zkuste raději popřemýšlet, kde jinde se můžete v rámci svatby uskrovnit. Místo snubních prstenů můžete ušetřit třeba na:

 

  • Svatební hostině – slušná svatební hostina pro 50 osob vyjde zhruba na 50-60 tisíc korun se vším všudy, v kombinaci s rautem se pak cena mnohdy zdvojnásobí. Kdo ale říká, že musíte mít obojí? Spousta nevěst volí pouze raut, který navíc mnohem snáze uspokojí chuťové buňky všech svatebčanů.

 

  • Svatebním dortu a laskominách – nepřehánějte to s nimi, většinou na ně po vydatné hostině už nikdo nemá chuť, takže připadnou výslužce. Stačí jeden svatební dort, po němž se zapráší.

 

  • Květinové výzdobě – pokud do své květinové výzdoby z velké části zahrnete luční kvítí, můžete ušetřit až 7 000 korun. A ty poté investovat do něčeho, co narozdíl od květin nikdy neuvadne – do snubních prstenů.

 

Otázkou ale zůstává…

Budete oba své snubní prsteny skutečně nosit? Než se tedy rozhodnete pro snubní prsteny obětovat desítky tisíc korun, mějte 100% jistotu, že je ve svůj svatební den nasadíte a nikdy nesundáte. Většinou jsou to právě muži, kteří své snubní prsteny nenosí.

Zajímá vás, proč? Ty pravé důvody vám odtajní článek 4 důvody, proč muži nenosí snubní prsteny.

Jakou částku tedy do snubních prstenů investovat?

Částka, kterou páry utrácí za snubní prsteny je individuální, u nás se průměrná investice do snubních prstenů pohybuje okolo 20 tisíců korun za oba prsteny. Když přihlédneme k tomu, že někteří muži jsou ochotni investovat do zásnubního prstenu skutečně tři své platy, tak jak jim radí promyšlený reklamní tah, pak se tato částka jeví jako bezbolestná investice.

Věděli jste, že...

… ke všem snubním prstenům od nás dostanete možnost rytiny zdarma, přičemž samozřejmostí je také celoživotní servis zdarma a prodloužená 5letá záruka? Pokud máte v hlavě konkrétní představu, jak by měly vaše vysněné snubní prsteny vypadat, podělte se o ni s námi a nechte si vytvořit jedinečné snubní prsteny přímo na míru. Nebo si vyberte některé z již hotových modelů z naší nabídky.

VYBRAT SNUBNÍ PRSTEN

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:

Svatební šperky: Jak vybrat ty správné?

Ztráta snubního prstenu: Co s tím?