Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Nejkrásnější svatby celebrit roku 2018

1. Přepychová svatba Chiarry Ferragni

Světová módní ikona a bloggerka, známá také pod pseudonymem The Blonde Salad, se vloni 1. září 2018 provdala za italského zpěváka Fedeze. Své „ano” si dvojice řekla v sicilském Notu, konkrétně v boutique hotelu Dimora delle Balze, před zraky svých nejbližších z okruhu rodiny i přátel. Na první pohled šlo o poměrně hezkou civilní svatbu mající svůj vlastní hashtag #TheFerragnez, na kterou hosté přiletěli soukromým letadlem. To, co následovalo, ovšem vzalo dech nejen médiím, ale nejspíš i samotným hostům: maskot alias Chiarra (se svým vlastním instagramovým účtem), barevné dýmovnice, velkolepé ohňostroje, spektakulární lunapark a atmosféra hvězdného festivalu Coachella.

 

Velkou pozornost na sebe strhnul také set tří svatebních šatů, přesně tak, jak se dalo od královny módy očekávat. Chiarra předvedla krajkové šaty od Diora a na afterparty poté zazářila v blyštivých koktejlkách od Prady. Chiarra a Fedez svou lásku stvrdili snubními prsteny značky Pomellato v kombinaci růžového a bílého zlata ve stylu pavé, tedy s diamanty osázenými kolem dokola. Vnitřek prstenů pak zdobí jejich křestní jména a datum svatby.

 

 

2. Svatba Meghan Markle a Prince Harryho

Královskou svatbu sledoval celý svět, média už stihla rozebrat každičký detail a jméno Meghan Markle se tak vrylo do paměti pravděpodobně i vám. Herečka a nyní už i vévodkyně Sussexu zazářila v minimalistických šatech z hedvábí, které ji navrhla kreativní ředitelka módního domu značky Givenchy. Hereččin šarm a přirozená krása se spolu s honosným závojem postaraly o to, že byla nepřehlédnutelná. Obřad velkolepé události se konal v gotické kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Snubní prsten Meghan Markleové byl v souladu s tradicí vyroben z velšského 24 karátového zlata a díky svému jemně žlutému odstínu se tak dokonale hodí k zásnubnímu prstenu. Ke dvojici úžasného zásnubního a snubního prstenu pak přibyl ještě dech beroucí prsten s akvamarínem. Ten dostala Meghan od prince Harryho jako svatební dar a podědila jej tak po jeho matce, princezně Dianě.

 

Tip pro vás: Prsteny s akvamarínem vypadají naprosto půvabně a nejsou zdaleka tak nedostupné – najdete je i u nás v nabídce. Světle modrý drahokam vyzařuje jemnou energii, a přesto vás oslní. Jeho krása nejvíce vynikne na prstenech z bílého zlata nebo platiny.

zásnubní prsten s akvamarínem

 

Zdroj obrázku: Bigstockphoto.com

 

3. Boho svatba Nikol Moravcové

Další překrásná a skutečně inspirativní svatba se odehrála minulý rok na střeše Lucerny a její hlavní hvězdou byla bloggerka a moderátorka Nikol Moravcová. Nikol celou svatbu ladila do boho stylu a z fotek na Instagramu i blogu je patrné, že si dávala záležet především na detailech: přírodní barvy, příbory z růžového zlata, boho koberce, sladký bar, netradiční dřevěný oltář… to vše dohromady utvořilo dokonalý celek. Za zmínku stojí také nádherné ručně šité svatební šaty zdobené dubajskou krajkou, za kterými se skrývalo neuvěřitelných 70 hodin práce. K uvolněné atmosféře svatby přispěl i fakt, že Nikol šla k oltáři bosa, a dokonce i hosté dodrželi požadovaný neformální dresscode. Budoucí nevěsta v rámci příprav myslela i na udržitelnost a místo plastových kelímků nechala všem hostům vyrobit osobité plecháčky. Ty posloužily nejen na pití, ale i jako hezká památka.

 

4. Svatba youtuberky Markéty Frank

A nakonec, poslední snová svatba roku 2018 se konala v rustikální stodole, kde svou lásku zapečetila oblíbená youtuberka Markéta Frank se svým přítelem Vildou. Svatba byla vyladěná do posledního detailu – tónovaná do jemných pudrových barev, dokonale se snoubících s mosaznými detaily a květinovou výzdobou. Zkrátka a dobře, představte si pohádkovou svatbu jako vystřiženou z Pinterestu, takovou, o které sní nejedna budoucí nevěsta. Svůj smysl pro detail a oku lahodící prvky Markéta prokázala například „chill“ koutkem posetým barevně sladěnými polštářky nebo sladkým barem, který může sloužit i jako nevšední dekorace.

Zdroj obrázku: marketafrank.com

A co vy? Zaznamenali jste v uplynulém roce nějakou hvězdnou svatbu, která nám unikla a měla by tu být?

Přečtěte si také:

Vyznejte se ve stylech zásnubních prstenů

6 nejkrásnějších míst na svatbu v Česku